загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні похолодало через арктичний циклон, прогнозують холодний червень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні через холодний фронт, який прийшов з арктичної півночі, буде холодно до кінця червня. Про це повідомляють"Вести".

Практично до кінця червня нас чекає прохолодна погода з дощами. А нинішнє похолодання синоптики пояснюють холодним фронтом, який прийшов до нас з арктичної півночі.

"Він накрив і нас, і Росію, причому Москва опинилася в центрі циклону, тому там ще холодніше, аж до заморозків. У нас же до середини червня чекати тепла не доводиться. Вночі температура буде +4 ... 10 ° С, вдень + 15 ... 21 ° С. Причому до 10 червня циклон піде, але почнуться дощі, особливо на півночі і заході. і знову буде прохолодно", - розповіла "Вестям" синоптик Людмила Савченко.

Сайт погоди Gismeteo також нічого доброго не віщує: майже весь місяць дощі і максимум +22 градуси.

Народний синоптик Леонід Горбань має своє пояснення того, що відбувається. Він вважає похолодання природним і цілком прогнозованим.

"Тут свою роль грає цикл семи потужних вихорів, які огинають земну кулю. Активізуються вони на п'ятий, сьомий і тридцять третій дні після Пасхи (на який би день вона не випала). Тоді і приходять хвилі похолодання. Ці потоки зароджуються на півночі, і на третій день вони зазвичай вже в Україні. Тому 6-7 червня і є ті дні, коли зниження температури на вулиці особливо відчутно. Це короткочасне двох-триденне явище. Хвиля мине - і відразу настане спека", - вважає Горбань.

Джерело:
До списку новин