загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сім гірких продуктів, які треба включити у раціон

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ви ще не включили гіркі продукти в свій раціон? Тоді дуже радимо його переглянути. Адже краще з'їсти грейпфрут для здоров'я печінки, ніж з'їсти чергову солодку булочку.
Гіркі продукти:
 - мають бактерицидну і протизапальну дію;
 - підвищують апетит;
 - покращують травлення;
 - нормалізують роботу нирок;
 - очищають організм від усіляких солей і шлаків;
 - сприяють зниженню ваги;
 - підвищують сексуальний потяг;
 - покращують зовнішній вигляд;
 - загострюють розумові здібності.
1. Редька
Редька містить корисні органічні кислоти, мінеральні солі, вітаміни, ферменти, фітонциди, ефірні олії, білки і амінокислоти. Вона покращує обмін речовин, підвищує імунітет, сприяє травленню, є природним аналогом антибіотика широкого спектру дії, виводить зайву рідину з організму. Різні частини редьки корисні по-своєму. Найближчі до бадилля 3-5 см містять найбільше вітаміну С, але через підвищену жорсткість ця частина редьки вимагає смаження або варіння. Серединка - цукрова і хрустка. «Хвіст» особливо багатий гірчичним маслом, корисним для травлення.
Протипоказання: захворювання органів шлунково-кишкового тракту в стадії загострення, гломерулонефрит, недавно перенесений інфаркт.

2. Хрін
Хрін однозначно редьки не солодший, але і користі в ньому не менше. Як її близький родич, володіє майже тим же набором позитивних якостей, до того ж має виражену бактерицидну і антисептичну дію. Щодня протираючи шкіру соком хрону, можна позбутися веснянок.
Протипоказання: такі ж, як і у редьки.
3. Гірчиця
Ще один родич. За своєю дією майже аналогічна редьці і хріну, але до того ж використовується і при захворюваннях нервової системи - від нервового збудження і невриту сідничного нерва до істерії.
Протипоказання: такі ж, як у редьки і хріну.

4. Грейпфрут
Грейпфрут містить природні спалювачі жиру - інозитол і пектин, покращує апетит, сприяє травленню і активізує діяльність печінки. Крім того, він нормалізує роботу кровоносних судин, знижує рівень холестерину, тонізує нервову систему, допомагає подолати апатію, загострює пам'ять і увагу, знімає втому. Найбільша частка корисних речовин міститься в шкірці грейпфрута і гірких внутрішніх перегородках. Корисні і його насіння - вони мають виражені бактерицидні властивості.
Протипоказання: не виявлені, але сік грейпфрута здатний підсилювати токсичність ліків.
5. Кава
Вчені довели, антиоксиданти що містяться в каві запобігають діабету II типу і рак печінки. Кава також допомагає впоратися зі стресом, стимулює дихальний центр мозку, допомагаючи тим самим астматикам справитися з нападами, виводить з організму холестерин.
Протипоказання: захворювання серцево-судинної системи.

6. Гіркий чорний шоколад
Вчені довели, що близько 60 г чорного шоколаду перешкоджають звуженню і твердінню артерій, покращують циркуляцію крові і знижують ймовірність утворення тромбів. Крім того, кофеїн і теобромін, що містяться в гірких ласощах, стимулюють працездатність і творчу активність людини, допомагають при підвищених навантаженнях.
7. Пиво
Як з'ясували канадські і американські вчені, антиоксиданти,що містяться в пиві, захищають клітини кришталика і попереджають виникнення катаракти. Пиво регулює дихання і кровообіг, позитивно впливає на травлення і здатне розчиняти камені в нирках. У скандинавських країнах пиво офіційно визнане антидепресантом. Найбільш корисні темні сорти пива.
Протипоказання: явних протипоказань немає, все залежить від кількості випитого. Вчені радять споживати трохи більше 0,5 л пиво в день.

 

 

Джерело:
До списку новин