загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Катастрофічний град" на Закарпатті – розбиті автомобілі, дахи і вікна

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мешканці Виноградівського району Закарпаття публікують фото і відео великого граду, який побив дахи, вікна, автомобілі і городину www.5.ua

Сьогодні близько 7-ї ранку Виноградівським районом Закарпаття пронісся шквал. Близько п'яти хвилин поспіль падав град, розміром до 5 сантиметрів в діаметрі. З а інформацією місцевого видання "Голосу Карпат", сильний град і шквал пронісся всією затисянською Виноградівщиною.

Зокрема, надійшло повідомлення з Текова про розбиті від граду вікна будинків та скло на автомобілях. У Королеві навіть старожили не пам'ятають такого великого граду, передає "Голос Карпат". Льодяний дощ тривав там близько 15 хвилин.

"Побито сотні дахів, вікон, падали з неба куски льоду, як кулак. Капець"; "В нас (і не тільки) – дах, як решето. Дірки розміром з кулак"; "Ранок був жахливим. Погода зіграла з нами в кінець світу", – цитує видання повідомлення місцевих мешканців у соцмережах. "Град йшов декілька хвилин (точно 4-5 хв.) розміром з горошини до розміру горіха. Тут починаючи з 1-ї години ночі – буря. Городи сильно постраждали. З дерев всі плоди посипались,на полях велика шкода спричинена також. Автомобілі з великими вм'ятинами, в багатьох машини залишились без лобового скла. В кого покриття було зі скла над фасадами, то також на уламки розбите", – повідомив 5.ua очевидець подій.

   

ВІДЕО, ЩОБ ПЕРЕГЛЯНУТИ КЛІКНІТЬ КУРСОРОМ ПО КАРТИНЦІ:

ВІДЕО, ЩОБ ПЕРЕГЛЯНУТИ КЛІКНІТЬ КУРСОРОМ ПО КАРТИНЦІ:

 

Джерело:
До списку новин