загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Онуки позитивно впливають на здоров'я своїх дідусів і бабусь: висновки вчених

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Усі бабусі і дідусі на планеті заслуговують нагороду за свою мудрість, неоціненну працю і безмежну любов до онуків. Багатьом мамам і татам важко б довелося, якби не було у них підтримки їхніх батьків, які завжди готові виручити і прийти на допомогу.

Вчений Джонатан Лапук, фахівець з хвороби Альцгеймера, провів медичне дослідження, яке підтвердило цікавий факт. Виявляється, турбота про онуків запобігає зниженню когнітивних функцій у літніх людей і зменшує ризик важких захворювань, пов'язаних з короткочасною і довготривалою пам'яттю.

З результатів дослідження ясно, що проводити час один з одним корисно як для дітей, так і для людей похилого віку. Від такого спілкування дітлахи отримують ще більше любові і досвіду, а бабусі й дідусі - можливість довше залишатися активними і молодими.

Турбота про онуків - нелегка праця, яка потребує підвищеної уваги, концентрації і ясності розуму. До того ж дітям просто необхідна регулярна фізична активність, що допомагає людям похилого віку ще й залишатися у відмінній формі.

Звичайно, як і все хороше, такого спілкування старшого покоління з молодшим має бути в міру. Для того щоб ефект не був зворотним, бабусям і дідусям слід не забувати про якісний відпочинок і збалансоване харчування. Ну а мамі з татом не варто захоплюватися і залишати дітей на піклування своїм літнім батьків більш ніж на 4 дні в тиждень.

Будьте здорові і завжди в оточенні рідних!

 

 

Джерело:
До списку новин