загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П’яна вишня. Альтернативний рецепт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Незвичайний пиріг з товстим прошарком вишневого желе і збитими вершками. Ідеальний романтичний десерт. Замість збитих вершків можна прикрасити невеликими кульками пломбіру. Якщо пиріг будуть їсти діти, замініть вино такою ж кількістю вишневого соку.

Інгредієнти

Для тіста:
400 г борошна
2 яйця
250 г вершкового масла
125 г цукру
1 щіпка кориці
1 щіпка лимонної цедри
Масло і борошно для форми
Для начинки:
6 листів желатину
500 г вишень без кісток

250 мл вишневого соку

200 мл сухого червоного вина
Сік лимона 1
60 г цукру
Для прикраси:
200 мл вершків не менше 30% жирності
2 столові ложки цукрової пудри
10 вишень без кісток
Форма Ø 22 см

Інструкція

1. Охолоджене вершкове масло наріжте дрібними кубиками. На робочій поверхні зробіть з борошна гірку з невеликим поглибленням в середині. У поглиблення вбийте яйця і покладіть підготовлене масло. Посипте зверху цукром, корицею і лимонною цедрою. Порубаєте гострим ножем всі інгредієнти, а потім руками швидко замісіть гладке тісто. Якщо необхідно, додайте трохи води. Тісто оберніть харчовою плівкою і покладіть в холодильник на 1:00.
2. Розігріти духовку до температури 180 ° С. Роз’ємну форму змажте маслом і посипте борошном.
3. Відщипніть приблизно ⅓ тіста і руками його розкришіть. Решта ⅔ тіста перенесіть у форму для випічки і розрівняйте руками по всій площі зробивши невеликий бортик. Поставте форму в заздалегідь розігріту духовку і випікайте корж до золотистого кольору близько 25 хвилин. Окремо вистеліть пергаментним папером деко для випічки і рівномірно розподіліть крихту. Випікайте близько 15 хвилин у духовці. Дістаньте всі заготовки з духовки і дайте охолонути.
4. Желатин замочити в холодній воді. Вимийте і звільніть від кісток стиглі вишні(або консервовані чи морожені). Змішайте в каструлі вишневий сік з червоним вином і цукром і поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і додайте вишні, варити 2 хвилини. Зніміть з вогню, і додайте віджатий желатин, перемішайте до повного розчинення желатину. Дайте компоту трохи охолонути.
5. Помістіть пісочний корж назад в роз’ємну форму для випічки і закрийте замок. Акуратно перекладіть охолоджену вишневу масу зверху на корж і поставте десерт в холодильник на 3:00. Перед подачею посипте крихтою з пісочного тіста. Збийте охолоджені вершки з цукровою пудрою до жорстких піків, перекладіть крем в кондитерський мішок і прикрасьте десерт. Доповніть прикрасу пирога вишневими ягодами і листям м’яти.

 

Джерело:
До списку новин