загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Учені довели: життя після смерті існує

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Позитивну відповідь на питання "чи є життя після смерті" — знайшли вчені. Як заявили фахівці-медики, у кожної людини існує душа, яка жива після зупинки серця. 

Один з авторів дослідження, лікар-анестезіолог Стюарт Хамерофф, описав подробиці відкриття в науковій програмі "Крізь тунель в просторі", показаної по одному з телеканалів.

У доповіді говориться, що душа людини являє собою щось більш фундаментальне, але не звичайні нейрони. Професор медицини вважає, що свідомість завжди існувала у Всесвіті, причому, можливо, з часів Великого вибуху. За його словами, коли серце людини перестає битися, інформація, що зберігається в головному мозку, не гине, а продовжує поширюватися у Всесвіті.

На думку вчених, ця теорія пояснює той факт, що багато людей, що пережили клінічну смерть, згадують про "яскраве світло" або "тунелі", в якому вони опинилися. 

  • "Коли серце перестає битися, а кров перестає текти судинами, мікротрубки втрачають своє квантовий стан. Проте квантова інформація, яка в них знаходиться, не руйнується. Вона не може бути знищена, тому поширюється і розсіюється по Всесвіту. Якщо пацієнт, потрапивши в реанімацію, виживає, він розповідає про "яскраве світло", може навіть бачити, як він "виходить" зі свого тіла. Якщо ж вмирає, то квантова інформація невизначений час існує поза тілом. Вона і є душа", — цитує вченого ЗМІ. 

Нагадаємо, раніше колега професора — лікар-нейрохірург Ебен Олександр, 15 років відпрацював у Гарварді, описав свою подорож у потойбічний світ. Свою книгу він назвав "Доказ раю". У ній лікар розповів, що коли він впав у кому через бактеріальний менінгіт, то знаходився в раю, ширяв серед хмар, а навколо нього літали метелики і істоти, "схожі на ангелів".

 

Джерело:
До списку новин