загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пиріг “Слойка з вишнями на білковій піні”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Смачний пиріг з ароматними вишнями і солодким заварним кремом подарує вам прекрасний настрій. Крім того, приготування пирога досить просте і не займе багато часу.
Інгредієнти:

тісто:
4 яєчних жовтки
250г маргарину
1 склянка сметани
3 склянка борошна
2 чайні ложки розпушувача
цукрова пудра для посипання
Пінка:
5 білків
1 склянка цукру
1 пачка вишневого желе
2 склянки вишні без кісточок
Крем:
4 столові ложки цукру
лимонний сік
500 мл молока
2 пакети заварного крему 
1 пакетик ванільного цукру
200 гр вершкового масла

Приготування
Маргарин, борошно і розпушувач подрібнити ножем. Додайте сметану і яєчні жовтки. Замісити тісто і дати постояти протягом ночі в холодильнику. Потім розділити на 6 частин, і далі робимо так: якщо у вас є 3 форми (в рецепті використано деко 39х23 см), то вистелаємо їх папером, змазуємо маргарином і розкладаємо розкатаний на дошці шар тіста. Як що форма тільки одна тоді решту тіста просто тримаємо в холодильнику.
Білок збиваємо з цукром до стійкої піни, додаємо желе (якщо у вас немає можливості випікати 3 коржа одночасно, тоді ви білки, цукор і желе ділите на 3 рівні частини і збиваєте у піну прямо перед випіканням коржа, щоб вона не осіла). Білки викладаємо на тісто. На білкову піну викладаємо вишні (1/3 на кржен корж), накриваємо ще одним розкатаним шматком тіста, ставимо в попередньо розігріту духовку і випікаємо при температурі 170 °. C приблизно 45 хв.

З молока, цукру та пудингу варимо заварний крем. Далі його потрібно охолодили і змішати з взбитим до пишної піни маслом і лимонним соком. Пиріг переложити кремом і посипати і цукровою пудрою.
Смачного!

 

Джерело:
До списку новин