загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Японська маска для порцелянової шкіри обличчя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У блозі відомого косметолога Тійни Орасмяе-Медер опублікований один вельми цікавий та простий рецепт маски, який обов'язково впишіть у свій б'юті-режим.

Тійна Медер радить цю маску, названу нею «японської маскою», власницям жирної шкіри з розширеними порами. Рецепт дуже простий, можна сказати, по-японськи мінімалістичний.

З інгредієнтів нам знадобляться зелений чай (герой рецепта) і вода, всього лише.

Зелений чай, не зробимо сенсаційного відкриття, володіє прекрасною антиоксидантною дією. А його в'яжуча властивість і здатність до відновлення циркуляції в шкірі не менше, а, можливо, і більш корисні і відчутні.

Особливо ця маска актуальна зараз влітку, коли сальні залози працюють з підвищеною активністю, і шкіра схильна до перманентного стресу через активне сонце.

Нам знадобиться крупнолистовой зелений чай.

Чай бажано придбати хорошої якості, ваговий, без барвників і непотрібних смакових добавок, щоб уникнути непередбаченої реакції з боку шкіри.
З інвентаря заздалегідь приготуйте медичну марлю, яку можна купити в аптеці, кухоль або маленький чайничок для запарювання.

Зелений чай в кількості однієї чайної ложки заливаємо гарячою водою (80-90 градусів), залишаємо настоятися. Настій має вийти рази в два міцніше, ніж призначений для вживання всередину.

Остудити косметичний напій до комфортної кімнатної температури.

Відрізаємо шматок марлі, складаємо його в три шари. Розмір кінцевого клаптя залежить від того, на все обличчя або, наприклад, тільки на Т-зону ви збираєтеся накладати компрес. Для зручності можна вирізати невеликі отвори для кінчика носа, очей і рота.

Змочуємо клапоть в чаї і наносимо на попередньо очищене обличчя. Можна марлю злегка віджати, якщо боїтеся патьоків на шиї.
Тримаємо маску-компрес приблизно 10 хвилин, головний індикатор - до підсихання тканини.

Після того як прибираємо марлю з обличчя, вмиваємося залишками чаю і за бажанням наносимо крем.
Ця маска - відмінний експрес-засіб для шкіри в екстремальних літніх умовах. Розширені пори звужуються, зменшуються дискомфортні відчуття, викликані негативним впливом факторів зовнішнього середовища (сонце, спека, вологість, вітер), поліпшується тонус шкіри.

 

Джерело:
До списку новин