загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Оголошено конкурс для читачів літнього віку «Моя книжкова полиця»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Громадська організація «Форум видавців» запрошує пенсіонерів до участі у Всеукраїнському конкурсі, що відбудеться у межах благодійної акції «Третій вік: задоволення від читання».

Учасникам Конкурсу необхідно написати історію про особливу для них книгу чи свою домашню бібліотеку. Обсяг тексту: до 3600 знаків.

Вимоги до учасників: вік 55+, можливість перебувати на Форумі видавців у Львові з 16 по 18 вересня 2016 р.

Текст необхідно надіслати до 19 серпня 2016 на електронну пошту 3vik@bookforum.com.ua (у темі листа зазначити Конкурс «Моя книжкова полиця») або листом на поштову адресу: Форум видавців, вул. Шота Руставелі 7, оф. 218, м. Львів, 79005. Обов’язково потрібно вказати: ім’я, прізвище, номер телефону, вік, поштову адресу.

Журі Конкурсу обере трьох переможців, які отримають запрошення на 23 Національний книжковий «Форум видавців у Львові». Оголошення переможців відбудеться 16 вересня 2016 року під час гала-концерту за участі відомих українських виконавців.

Переможці Конкурсу також отримають безоплатні подарунки (комплекти книжок) на книжковому ярмарку у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17). Інформація про переможців Конкурсу буде оприлюднена на сайті bookforum.ua та у партнерських ЗМІ.

Проїзд та проживання переможців Конкурсу забезпечують організатори.

Довідка. Благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання» проводиться з 2012 року у межах Національного книжкового «Форуму видавців у Львові». Організатор – ГО «Форум видавців». Це акція для пенсіонерів, спрямована на задоволення інтелектуальних потреб старшого покоління, соціалізацію пенсіонерів, їх залучення до культурних активностей та спілкування, а також популяризацію позитивного ставлення до старості та толерантності до літніх людей у суспільстві. Щорічно заходи акції безкоштовно відвідує понад 10 тисяч осіб пенсійного віку, які мають можливість придбати книжки за знижками від видавництв-партнерів на книжковому ярмарку, зустрітись з улюбленими авторами та інтелектуалами, а також відвідати інші заходи спеціальної програми.

 

Джерело:
До списку новин