загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Житомирські бабусі на свою пенсію купили воду для воїнів АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

А ще передали хлопцям білизну, бандани й подушки.
Жінки із Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» 18 липня відправили воду, білизну, бандани й подушки для воїнів, які знаходяться в зоні АТО. А 21 липня на Схід поїде ще одна посилка.

Жінки пенсійного віку допомагають солдатам, які знаходяться у зоні АТО ще з 2014 року. Раніше вони просто збиралися для спілкування, співу, обміну рецептами, а як в Україні розпочалися воєнні дії, почали шити для солдат білизну. Працюють у невеликій квартирі, яку їм віддав директор організації. Кажуть, що місця їм вистачає.
«Наша перша партія трусів, кількістю у п’ятдесят пар, яку ми відправили хлопцям, пішла на “ура”. Вони сказали, щоб шили ще – все потрібне. На той час у нас була лише одна швейна машинка. Потім нас побачили по телевізору і якісь чоловіки з Новограда-Волинського ще привезли швейну машинку. На питання, хто це передав – відповіли: «Шийте!». Зараз у нас чотири машинки і один оверлок з Бельгії», – розповіла керівник відділення організації в Житомирі Таїса Войцеховська.
https://www.youtube.com/watch?v=Viqvf8Bwcik

Ще жінки шиють робочі рукавиці, бандани. Виготовляють подушки для артилеристів і танкістів. Одна з таких подушок врятувала солдата від смерті – в ній застряг осколок. Розповідають, що тканину на білизну беруть різнокольорову, «мультяшну». Самі солдати їх про це просять, щоб хоч якось морально переключитися від воєнної атмосфери …
«Я шию із радістю, бо знаю, що це для дітей. Шию із натхненням, що дасть Бог і ця війна скоро закінчиться. Мені уже 76 років, ті хлопці що в АТО, не лише у сини мені годяться, а, скоріше, в онуки. В мене материнське відношення до них. Це ж усі наші діти», – поділилася Ніна Рачкінда.

 

Джерело:
До списку новин