загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Грибок на нігтях у спеку лікують сіллю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Грибок на нігтях виникає не тільки через недотримання гігієни, а й через спеку. Влітку вистачає кількох годин, щоб після носіння туфель чи кросівок на кілька тижнів або й місяців забезпечити себе грибком. Це інфекція, яка проникає в тріщини нігтя або ранки на шкірі, яка змінює колір нігтя і потовщує його, викликаючи неприємні відчуття. gazeta.ua

"Якщо її не лікувати, вона буде накопичуватися і поширюватися на інших нігтях та шкірі. Тоді, щоб людина не взує, їй буде боляче ходити, - каже столичний дерматолог Кирило Тимощук. - Інфіковані нігті жовтіють і розшаровуються, тому не дуже естетично виглядають у літньому взутті".

Можна щодня робити соляний розчин. У глибокій мисці змішати 3 ст. л. кам'яної солі, 2 краплі ефірної олії чайного дерева та 3 склянки води.

Залити її теплу, щоб сіль розчинилася. Тримати ногу 10–15 хв. Потім сполоснути і витерти насухо.

Після цього в літрі теплої води розчинити 1 ч. л. кам'яної солі. Зубчик часнику пропустити через прес.

Додати 5 ст. л. солоної води. Перемішати.

За 5 хвилин покласти у шматок марлі й відтиснути сік. Уранці й увечері мастити цим ніготь.

Автор: Катерина Романчук

 

Джерело:
До списку новин