загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ефективне омолодження обличчя буквально за копійки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чи можливо в сорок виглядати на двадцять без жодної зморшки на обличчі? Як продовжити молодість шкіри? Ні для кого не секрет, що ті емоції, які ми переживаємо, чи то радість, чи то смуток, залишають свої відбитки на обличчі і називаються ці відбитки – зморшки.

Люди старіють. Це природній фізіологічний процес, і це нормально, хоча й не дуже приємно. Найбільше старінням, звичайно, переймаються жінки. Коли жінка помічає появу зморшок на своєму обличчі, вона починає задумуватись над тим, як повернути шкірі минулу красу, омолодити її, і перше, що спадає при цьому на думку, зазвичай, це – пластична операція.

Проте, ми б не радили відразу кидатись в крайнощі і вдаватись до таких радикальних методів. Це крайня міра, і до неї варто звертатись в самий останній момент. Виявляється, ефективно омолодити обличчя можна в домашніх умовах.

Для цього досить придбати лише 2 препарати:

Димексид

Солкосерил

Тепер детальніше про все це…

Спосіб застосування:

Процедуру бажано проводити ввечері, за пару годин до сну. Спочатку потрібно прийняти ванну, і добре очистити обличчя.

Димексид слід розвести в кип’яченій воді в співвідношенні 1/10, змочити ватний тампон в цьому розчині і протерти ним обличчя.

Далі потрібно нанести гель Солкосерил на обличчя на 1 годину. Протягом цього часу обличчя необхідно періодично змочувати кип’яченою водою, щоб засіб не підсихав. Через годину маску потрібно зняти за допомогою вологого тампона, вмитися, змастити шкіру обличчя гіпоалергенним нежирним кремом і лягти спати.

Зранку, коли ви подивитеся в дзеркало, то побачите, що дрібні зморшки зникли, а глибокі стали ледве помітними. Фахівці відзначають, що дану процедуру досить проводити лише раз на пару місяців. Найчастіше її роблять у випадках, коли потрібно позбутися від невеликих шрамів, проте в даних ситуаціях маска наноситься тільки на пошкоджені зони, але не на все обличчя. Цю процедуру також можна спробувати застосувати на стриї (розтяжки). У деяких випадках цей метод теж дає дуже хороші результати.

Запобіжні заходи:

До того як ви почнете користуватися препаратами, рекомендується перевірити свою чутливість до них. Обов’язково зробіть це! Для цього розбавте Димексид у воді, як описано вище, і нанесіть на ліктьовий згин з внутрішньої сторони. Якщо за день ніяких реакцій не виявиться, на те ж місце нанесіть гель. Припухлості і почервоніння в зоні нанесення засобів свідчать про те, що від даної маски вам слід відмовитися. Однак потрібно зауважити один позитивний момент: побічні ефекти від використання цієї маски виявлені поки не були. Сподіваємось, ніхто в цьому списку так ніколи і не стане першим. Протипоказаннями до застосування цих засобів є схильність до утворення колоїдних рубців і алергічні реакції на один або кілька компонентів, які входять до складу препаратів (прочитайте про це в анотації медикаментів).

Молодості і краси вам!

 

Джерело:
До списку новин