загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Саморобний шампунь для запобігання втрати волосся

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Інколи настає час, коли ви зауважуєте, що ваше волосся випадає частіше, ніж зазвичай. Воно слабшає, має посічені кінці та стає крихким. Ви втрачаєте волосся і не знаєте, що робити. Випадання волоссявідбувається з багатьох причин, починаючи з генетичних факторів, закінчуючи стресовими ситуаціями. Простий спосіб добре піклуватися про нього і зміцнювати волосся – це добре доглядати за ним. Зараз ми пояснимо вам, як виготовити саморобний шампунь для запобігання втрати волосся. Це дуже простий і економний метод!

Як приготувати саморобний шампунь для запобігання втрати волосся

Ми всі знаємо, що втрата волосся нас дійсно сильно турбує. Для чоловіків це не так страшно і досить очікувано, оскільки у них це майже завжди стається через спадкові фактори, спадкову особливість, яка переходить від батьків до синів, та якої важко уникнути. Але для жінок, ці фактори, як правило, різноманітні і, на щастя, в багатьох випадках поправні, якщо ви будете дотримуватись правильних звичок у вашому способі життя. Ось чому вам слід включати більше вітамінів у ваш раціоні та краще піклуватися про вашу щоденну дієту. Погляньмо ж, що може викликати втрату волосся в жінок:

  • Гормональні проблеми, метаболічні зміни
  • Брак заліза та інших корисних мінералів, брак вітаміну Е
  • Проблеми стресу або неспокою
  • Лупа або навіть жир, який блокує волосяні фолікули
  • Надлишок тестостерону, пов’язаний з певними захворюваннями
  • Перше, що вам потрібно, це природний шампунь з нейтральним рівнем кислотності. Вам потрібно буде використовувати його в якості основи для інших інгредієнтів, тому шампунь , який зазвичай використовують для немовлят, наприклад, буде прекрасним вибором. Такий шампунь, як правило, найбільш якісний серед тих, які можна купити в магазині, та зроблений на основі природних компонентів. Вам потрібно буде придбати, звичайну стандартну пляшечку шампуню для немовлят.
  • Щоб виготовити саморобний шампунь для запобігання втрати волосся, використовуйте ефірну олію розмарину. Вона прекрасно підходить для стимуляції кровообігу і додає сили волоссюВам також необхідно придбати ефірну олію лимону. Це – прекрасний антисептик і освіжальний засіб для волосся.
  • Вам також потрібно дві капсули вітаміну Е. Ви можете знайти їх в магазинах натуральних продуктів, а також в аптеках. Вітамін Е є основним компонентом та ідеально підходить для боротьби з втратою волосся. Він дає прекрасні результати у догляді за волоссям.

1. Що вам необхідно мати, щоб виготовити саморобний шампунь для запобігання втрати волосся 

2. Як виготовити шампунь

Це, насправді, зовсім не складно. Просто налийте десять крапель ефірної олії розмарину і десять крапель ефірної олії лимону  у нейтральний шампунь. Потім не забудьте додати дві капсули вітаміну Е. Добре потрусіть пляшку шампуню, щоб вітамін розчинився та олія змішалась із шампунем та й усе готово!

Важливо використовувати цей саморобний шампунь для запобігання втрати волосся часто, принаймні через день. Вам слід застосовувати його на вологе волосся і робити масаж шкіри голови протягом принаймні десяти хвилин. Потім залиште шампунь на волоссі ще на десять хвилин довше. І, нарешті, змийте теплою (не гарячою) водою. Бачите, як це легко? Це освіжальний шампунь, з елементами, які стимулюватимуть кровообіг та сприятимуть регенерації волосся та його зміцненню.

Лосьйон від втрати волосся, відмінно підходить для використання після миття шампунем

Кропива. Кропива – це лікарська рослина, що зміцнює волосся і бореться з його випаданням. Ви зможете знайти багато засобів для догляду за волоссям з цим інгредієнтом в аптеках і магазинах натуральних продуктів. Існують лосьйони і шампуні, досить широкий асортимент, який дає дуже хороші результати при догляді за волоссям.

Ми рекомендуємо вам простий рецепт, так що ви зможете скористатись його корисними властивостями, коли ви використовуватимете його після шампуню, про який ми вже згадували. Візьміть до відома:

Візьміть шість листочків кропиви і зробіть настій, такий,  який ви п’єте щодня пополудню. Доведіть чашку води до кипіння, додайте листя кропиви, коли вода починає кипіти, і нехай настоюється протягом десяти хвилин. Процідіть його і дайте йому трохи охолонути. Краще, щоб він був теплим, ніж повністю холодним.

Чудово. Як тільки ви вимили волосся шампунем і прополоскали його, нанесіть цей настій кропиви та знову зробіть невеликий масаж шкіри голови, принаймні протягом десяти хвилин. Слід пам’ятати, що цей лосьйон на основі кропиви не потрібно після цього змивати. Іншими словами, ви повинні зробити масаж протягом десяти хвилин, а потім нехай ваше волосся висохне. Якщо ви сушите волосся феном, намагайтеся робити це при низькій температурі, тому що висока температура  може значно висушити та пошкодити волосся.

Ви можете мити волосся рекомендованим шампунем щодня, проте, лосьйон на основі кропиви слід використовувати лише два рази на тиждень. Не забудьте, що лише послідовне та систематичне використання рекомендованого шампуню і лосьйону на основі кропиви дозволить вам побачити результати.

 

Джерело:
До списку новин