загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи можна тримати вдома драцену: прикмети

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перед тим, як прикрасити свій будинок новою рослиною, варто детально вивчити не тільки, як за нею доглядати, але і те, як вона може вплинути на людину. Дуже популярною домашньою рослиною є драцена, яку ще нерідко називають «драконовою квіткою». Ця незвичайна назва пов’язана з легендою про дракона, який загинув у битві зі слоном. У тих місцях, куди впала кров загиблого дракона, виросли великі дерева, названі драценою.

Що стосується прикмет, які мають відношення до драцени, то найпоширеніша з них свідчить про те, що якщо вам подарували драцену, то вам обов’язково пощастить у любовних справах. Знаходячись у будинку, драцена надає господарям житла впевненості, а також вона здатна принести успіх і навіть кар’єрне зростання. Нерідко драцену називають рослиною-миротворцем, адже вона здатна допомогти встановити мир у родині.

Якщо ж драцена починає безпричинно гинути, то це ознака того, що незабаром хтось із членів сім’ї її покине, чи буде переживати великі проблеми.

Як видно з прикмет, ніякого негативу в будинок, в якому вона перебуває, драцена не несе, а тому можна безбоязно прикрашати житло цією красивою рослиною. А розміщувати драцену найкраще в спальні, щоб добитися найбільш позитивного впливу цієї квітки на людину.

 

Джерело:
До списку новин