загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Етнопісенний фестиваль «Мамина піч» стартував на Вінниччині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Унікальне свято родинної пісні - етнопісенний фестиваль «Мамина піч» у вівторок стартував на Вінниччині у с. Канава Тиврівського району.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив засновник  і організатор фесту - заслужений артист України Микола Янченко.

«Ми цьогоріч проводимо  «Мамину піч» удесяте, це наш ювілей. Аналогів цьому святу в країні немає, - просто неба на Іллі збираються тисячі гостей, щоб послухати українські пісні, - народні та авторські, які люблять прості люди. Це пісні, які розповідають про життя наших предків і те, чим живе українець із глибинки сьогодні. Це не шоу-бізнес, це справжнє, народне, те, що люди охоче співають і за столом, і коли важко на серці», - повідомив Янченко.

За його словами, свято родинної пісні «Мамина піч» проводиться щорічно з 2007 року в с. Канава Тиврівського району – на малій Батьківщині  засновника фесту в  сільське престольне свято на пророка Іллі. Цьогоріч концерт відбудеться просто неба – сцену встановлять на березі Південного Буга.

Участь у святі візьмуть місцеві колективи та відомі виконавці - «Лісапетний батальйон», народний артист України Микола Свидюк, переможці  талант-шоу «Х-фактор» та ансамбль ВПС України.

Усі виконавці співатимуть на святі на благодійних засадах. Під час чотиригодинного концерту організатори фесту збиратимуть кошти на підтримку вінничан, які наразі виконують бойові завдання у зоні АТО.

 

Джерело:
До списку новин