загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чотири маски для обличчя з мінеральною водою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мінеральна вода корисна не лише для внутрішнього прийому - негазована, збагачена вітамінами та мінералами, вона здатнга відновити та омолодити ваше обличчя.

Маска для нормальної шкіри
На 50 мл мінеральної води - одну чайну ложку вівсяних пластівців і 5 крапель соку лимона. Ретельно перемішай і залиш на півгодини, щоб суміш настоялася. Нанеси на обличчя, потримай 15 хвилин. Змий і протри шкіру охолодженою мінеральною водою.
Маска для сухої шкіри
У 50 мл мінеральної води розмішай 2 чайні ложки меду. На 10 хвилин нанеси на обличчя, змий і протри шкіру прохолодною мінеральною водою. Ця маска чудово зволожує, пом'якшує і запобігає передчасному старінню.
Експрес-маска з мінеральною водою
Візьми два невеликі рушники і дві чашки, одну з гарячою мінеральною водою, а іншу з холодною, можна додати кубики льоду.
Перед кожним компресом нанось шар живильного крему. Спочатку змочи один рушник гарячою мінеральною водою і приклади до обличчя, трохи почекавши, візьми другий рушник з холодною водою й теж приклади до обличчя.
Повтори так 5-6 разів. Ця контрастна маска надзвичайно ефективна, хоча її дія і не надто тривала, всього близько 10 годин. Повертає пружність, поліпшує колір обличчя і прекрасно освіжає. Спробуй!
Омолоджувальна маска з мінеральною водою
Спочатку змішай 50 г свіжих дріжджів, розведених у теплій воді, чайну ложку борошна й цукру. Кашку розведи склянкою мінеральної води й залиш для шумування в теплому місці приблизно на 3 години. Нанеси на обличчя, потримай 20 хвилин, змий, ще раз умийся мінеральною водою і нанеси живильний крем. Роби цю маску 3 рази на тиждень протягом місяця, і ти побачиш результат.

 

Джерело:
До списку новин