загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева: Пенсії збільшаться у три рази

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Протягом трьох років пенсії в Україні повинні збільшитися в три рази і сягнути 3,5 тисяч гривень.

Про це заявив Андрій Рева – інформує businessua.com.

За словами міністра соціальної політики, він сподівається на те, що поки буде працювати в міністерстві, українцям підвищать мінімальну пенсію до трьох з половиною тисяч, і такий розмір пенсії буде не пізніше, ніж через три роки. Рева підкреслив, що зараз українська влада хоче утриматися від введення в країні накопичувальної системи пенсійного забезпечення. 

Міністр соцполітики підкреслив, що відкриє маленьку таємницю і все-таки повідомить про те, що в меморандумі, підписаному між Міжнародним валютним фондом та Україною, є пункт про те, що Україні потрібно утриматися від запровадження накопичувальної системи. 

Нагадаємо, що раніше Павло Розенко пообіцяв збільшити пенсії в два рази вже в цьому році.

 

Джерело:
До списку новин