загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мінсоцполітики поки не вирішило, чи платити пенсії службовцям ОМС, які є військовими ветеранами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Над питанням, чи відновлювати пенсії ветеранам військової служби, що працюють у місцевому самоврядуванні, поки думають.

Про це повідомляється в листі Мінсоцполітики направленому на запит Української асоціації районних та обласних рад.

«На сьогодні Міністерством опрацьовуються пропозиції щодо скасування обмеження виплат пенсій для ветеранів військової служби в органах місцевого самоврядування», — йдеться у документі.

Нагадаємо, що Асоціація раніше звернулася до комітетів ВРУ, з проханням обґрунтувати, чому у 2016 році ветерани військової служби, що працюють в органах місцевого самоврядування, позбавлені, на цей термін, пенсійного забезпечення. Втім, звернення було передано Парламентським профільним комітетом до Мінсоцполітики

Зазначимо, що державні службовці, з таким самим статусом (ветеранів військової служби) — пенсію отримують.

Довідково:

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» тимчасово, у період з 01.01.2016 року по 31.12.2016 року, посадовим особам місцевого самоврядування (крім інвалідів I та II групи, інвалідів війни III групи та учасників бойових дій, осіб, на яких поширюється дія пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»), у період служби  в органах місцевого самоврядування, пенсії, призначені відповідно до законодавства України не виплачуються.

З відповіддю Мінсоцполітики можна ознайомитись нижче.


Джерело:
До списку новин