загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Які автомобілі збирають на заводах в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найвідоміші зі світових виробників, які орендували або купили площі для складання авто в Україні, це Chery і Chevrolet

Провідним виробником машин в Україні є Запорізький автомобілебудівний завод. Остання модель, яка була розроблена на заводі, — ZAZ Vida, передає Drive-news.

 

Легковики, які сходять з конвеєрів концерну "Богдан":

"Богдан" випускає недорогі автомобілі, але збирає їх переважно з ВАЗівських деталей, тому назвати ці машини повністю українськими не є можливим.

У Черкасах, у цехах корпорації "Богдан", сходять з конвеєра машини марок JAC, Great Wall і Lifan, які непогано "йдуть" на експорт, а також продаються всередині України. Значно більше доходу "Богдан" отримує від паралельного складання KIA і Hyundai, які вже змогли завоювати серця автомобілістів по всьому світу.

З європейських концернів в Україні поки представлена тільки Škoda.

Які машини збирають в Україні?

Найвідоміші зі світових автовиробників, які орендували або купили площі для складання авто в Україні, це Chery і Chevrolet.

Шевроле при співпраці з ЗАЗ випустив окрему модель, яка продається в Україні і за її межами — ЗАЗ Chevrolet Chance. Морочитися з дизайном і технічними характеристиками не стали, це ліцензована копія Lanos того ж виробника, але ціна на Шанс нижча, за рахунок використання місцевих матеріалів і комплектів гуми.

Щільно влаштувалися в країні і корейські автовиробники, наприклад, машини під маркою SsangYong збирають у Кременчуці, там же з'являються на світ новенькі Geely.

"Єврокар" спрямований на складання максимально дорогих авто, на конвеєрах підприємства "народжуються" Volkswagen, Audi, SEAT і Škoda. Щоправда перші три виробники поки випускають мінімальну у процентному співвідношенні кількість авто в Україні, а от Škoda української збірки цінується водіями за довговічність і рівень комфорту. Розташоване автомобільне підприємство на Закарпатті і на сьогоднішній день практично повністю оснащене унікальними зарубіжними технологіями і якість збірки на "Єврокар" мало відрізняється від європейського.

 

Джерело:
До списку новин