загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсія за вислугу років осіб, які звільнені зі служби в Національній поліції: нюанси

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пунктом "а" статті 13 Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб " передбачено, що пенсії за вислугу років, зокрема особам, звільненим зі служби в поліції на підставі пунктів 2, 3 частини першої статті 77 Закону України "Про Національну поліцію" призначаються в розмірі - 55 процентів відповідних сум грошового забезпечення, за кожний рік вислуги понад 20 років нараховується по 3 проценти відповідних сум грошового забезпечення.

Згідно з пунктами 2, 3 статті 77 Закону України "Про Національну поліцію України" поліцейський звільняється зі служби в поліції: через хворобу – за рішенням медичної комісії про непридатність до служби в поліції або за віком – у разі досягнення встановленого для нього цим Законом граничного віку перебування на службі в поліції.
Граничний вік перебування на службі в поліції визначено статтею 76 Закону України "Про Національну поліцію".
Відповідно до пункту 7 Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб ", затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 30.01.2007 № 3-1, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 15 лютого за № 135/13402 до заяви при призначення пенсії за вислугу років і по інвалідності надаються, зокрема військово-лікарські документи про стан здоров'я звільненої особи (за винятком осіб, які не проходили військово-лікарську комісію).
Для призначення пенсії за вислугу років поліцейським в розмірі 55 відсотків за 20 років вислуги, військово-лікарські документи мають містити в собі інформацію про непридатність до служби в поліції, як це передбачено пунктом 2 статті 77 Закону України "Про Національну поліцію".

Головне управління Пенсійного фонду України

 

Джерело:
До списку новин