загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Київський музей історії туалету потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Книга рекордів Гіннеса вручить Київському музею історії туалету сертифікат «Найбільша колекція сувенірних унітазів у світі». Експозиція цього музею налічує понад 500 унітазів різних епох та країн.

Представники Книги рекордів Гіннеса проводили фіксацію рекорду понад півтора року і в результаті підтвердили автентичність усіх експонатів.
Київський музей історії туалету відкрили у 2006 році у Башті №5, що входить до комплексу Нової Печерської фортеці. Його засновниками і власниками колекції є Микола і Марина Богданенки.

«Двадцять років тому ми почали займатися бізнесом. Однією із галузей, де працювали, була сантехніка. Заглиблюючися в роботу, вивчаючи історію справи, зібрали колекцію, що переросла в музей», – зазначив засновник музею.
В музеї представлені сувеніри на туалетну тематику від стародавніх часів до сьогодення. Вони виготовлені зі срібла, кераміки, фарфору, дерева, металу, пластику й шоколаду.

 

Джерело:
До списку новин