загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рулет зі збитими вершками та бананами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рулет зі збитими вершками та бананами – смачний та ніжний десерт, який не залишить байдужими навіть найвимогливіших ласунів.

Інгредієнти:
борошно - 150 г.
цукор - 150 г.
яйця - 4 шт.
газована вода - 4 ст. ложки
какао - 1 ст. ложка
розпушувач для тіста - 1 ч. ложка.

Для крему:
вершки - 750 мл.
банани - 3-4 шт.
цукрова пудра - 60 г.
желатин - 20 г.
ванільний цукор - 1 пачка
лимонний сік
шоколад - для оздоблення

Приготування:
У великій мисці змішати борошно, какао та розпушувач. Відділити білки від жовтків. Жовтки збити вінчиком.

Поставити газовану воду в морозилку на кілька хвилин. Білки збити окремо з льодяною газованою водою, поступово додаючи цукор.

Змішати борошно з жовтками. Замісити тісто, поступово додаючи збиті білки.

Застелити деко папером для випічки, викласти готову суміш та розподілити по поверхні дека. Випікати в розігрітій до температури 200º С духовці протягом 12 хвилин. Вийняти корж з духовки, зняти папір для випічки та залишити на деякий час, щоб корж охолов.

Залити желатин невеликою кількістю теплої води та залишити набухати. Поставити мисочку з желатином на водяну баню та повністю розтопити желатин, безперервно помішуючи. Змішати желатин з вершками, додати цукрову пудру та ванільний цукор. Ретельно збити вершки.

Банани почистити. Шоколад потерти на великій тертці. На охололий корж викласти 2/3 збитих вершків та почищені цілі банани. Збризнути кількома каплями лимонного соку та згорнути рулет. Решту вершків акуратно викласти поверх рулету. Присипати тертим шоколадом. Поставити рулет в холодильник хоча б на 1 годину.

 

Джерело:
До списку новин