загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Німеччині літню жінку засудили за заперечення Голокосту

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Німеччині 87-річна Урсула Хавербек у п’ятницю була засуджена до 8 місяців в’язниці за заперечення Голокосту.

Про це повідомляє видання і24news.

Суддя заявив, що Хавербек "бракує хоч якоїсь поваги" і засудив її до восьми місяців тюремного ув'язнення без можливості умовно-дострокового звільнення.

Звинувачення проти літньої жінки були висунуті у зв’язку з тим, що вона написала листа написала листа меру міста Детмольда, де тривав судовий процес над колишнім охоронцем концтабору Аушвіц Рейнхольдом Хеннінгом. У листі вона переконувала мера у "загальновизнаному" факті, що "жоден єврей не помер в Аушвіці і взагалі це був трудовий табір".

Хавербек є досить відомою в Німеччині екстремісткою, у 2008 році очолюваний нею центр закрили за розповсюдження нацистської пропаганди.

Зазначається, що це вже другий термін Хавербек - у листопаді 2015 року вона була засуджена до десяти місяців в'язниці після того, як наполягала на тому, що "історично не доведено", щоб Аушвіц був табором смерті.

Раніше мізки десятків жертв голокосту та нацистських експериментів знайшли під час реконструкції Інституту психіатрії Товариства Макса Планка в Мюнхені.

 

Джерело:
До списку новин