загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Натуральний відбілювач для речей, з яким не зрівняється жоден магазинний продукт!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Білі речі придбали сіруватий відтінок, а твоя улюблена біла блузка постраждала від дезодоранту і поту? На жаль, білий одяг дуже вибагливий і вимагає особливого догляду. Багатозасобів для відбілювання не завжди можуть впоратися зі своїм завданням.

Ми знаємо, як відбілити речі в домашніх умовах за допомогою всього одного натурального засобу.

Як відбілити речі перекисом водню

Перекис водню – перший помічник у відбілюванні речей. Він звільняє активний кисень, який сприяє процесу відбілювання. Для повернення речам білизни, необхідно використовувати 3%-й перекис водню.

-Розчини 1 ч. л. перекису водню в 2 л теплої води. Замочи в цьому розчині білі речі на 20 хвилин. Через кожні 5 хвилин перемішуй одяг для рівномірного відбілювання. Не забудь прополоскати одяг в чистій воді!

-Щоб позбутися від жовтих плям в області пахв, додай 1 склянку оцту в 2 склянки теплої води і замочи одяг на 20 хвилин. Потім змішай 1 ст. л. перекису водню, 1 ст. л. солі і 0,5 склянки харчової соди до стану кашки. Витягни одяг з води, розправ його і нанеси приготовлену кашку на забруднені ділянки одягу на 20 хвилин. Після цього випери одяг, як зазвичай.

Існує багато способів відбілити речі в домашніх умовах за допомогою підручних засобів. Перевага цих засобів у тому, що вони безпечні, натуральні і не викликають алергії.

Джерело:
До списку новин