загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Народні засоби від болю в колінах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Біль у колінах - ознака того, що у вас, швидше за все, проблеми з суглобами. Причини можуть бути наступними: постійна втома, великі навантаження, зайва вага, сидячий спосіб життя, судинні захворювання, травми, зміна клімату та інші захворювання суглобів. Але ви завжди можете допомогти собі вгамувати біль в колінах за допомогою перевірених народних засобів.

Содові примочки
На кожній кухні знайдеться харчова сода - це дешевий і корисний продукт для позбавлення від болю у колінах. Необхідно взяти 1 л теплої кип'яченої води і змішати з 1 ст.л. соди. Потім потрібно взяти вату, змочити у розчині і прикласти до коліна, обмотати поліетиленовою плівкою і рушником. Тримати примочку необхідно 10-15 хвилин, а потім зняти і змастити коліно живильним кремом.

Настоянка з лопуха
Необхідно взяти кілька листків свіжого лопуха, промити і висушити паперовим рушником. Потім прокрутити лопухи через м'ясорубку, вичавити сік і змішати його у рівних пропорціях з горілкою. Цією настоянкою необхідно розтирати коліна, також можна зробити компрес. Для цього потрібно змочити вату у розчині, прикласти до колін, обмотати поліетиленовою плівкою і рушником. Цей компрес можна тримати до 2 і більше годин.

Чорна редька
Осінь - сезон збору чорної редьки. Цей продукт можна використовувати не тільки в кулінарії, але й у лікуванні колін. Для того, щоб вгамувати біль у колінах, необхідно очистити редьку товстим шаром і шкірку прикладати до колін. Починати необхідно з 2-3 хвилин і з кожним днем збільшувати час. Редька - це пекучий продукт, тому процедуру необхідно робити обережно, щоб не обпекти шкіру і не викликати алергічну реакцію.

Яєчний рецепт
Для приготування яєчного рецепта необхідно взяти 2 свіжих курячих яйця та змішати їх з 2 ст.л. столового оцту. Суміш потрібно ретельно збити вінчиком, потім взяти вату, змочити, прикласти до колін, обмотати поліетиленовою плівкою і рушником. Тримати компрес рекомендується 30-40 хвилин.

 

 

 

Джерело:
До списку новин