загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Їжа, яка лікує діабет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Діагноз цукровий діабет є довічним ув'язненням для вживання позбавленою смаку їжі. Вживання заходів з профілактики та боротьби з цукровим діабетом не означає жити в нестатках.

Дієтологи пояснюють, що існує безліч продуктів, які приносять задоволення і в той же час утримують рівень цукру в крові в нормі.

Розумний вибір задоволень є важливою частиною їжі і є цілий ряд дуже здорових і смачних частувань, прекрасно вписуються в здорову дієту, яка лікує діабет.

Ось деякі поради, які допоможуть людям хворим на діабет, жити без почуття голоду і поневірянь. Вам не потрібно відмовлятися від солодощів цілком. Ви можете насолоджуватися улюбленими частуваннями, якщо правильно сплануєте свій раціон.

Діабетичні дієти

Їжа, яка лікує діабет, являє собою збалансовану дієту. Дослідження показали, що вживання в їжу занадто багато білка, особливо тваринного, може фактично викликати резистентність до інсуліну, що є ключовим фактором при цукровому діабеті. Здорова дієта включає в себе білок, вуглеводи і жири. Для функціонування належним чином наш організм потребує цих трьох компонентах.

Діабетикам слід зосередитися на всіх зернових вуглеводах, так як вони є хорошим джерелом білка і перетравлюються повільно, зберігаючи рівень цукру в крові більш рівномірним. Краще обмежити високо рафіновані вуглеводи, такі як білий хліб, макарони і рис, а також випічку і цукерки. Замість цього зосередитися на продуктах з високим вмістом клітковини.

Особливо рекомендують вживати діабетикам топінамбур, який нормалізує вміст цукру в крові і знижує його надлишок.

Стевія вважається найбезпечнішим природним підсолоджувачем. При її регулярному вживанні знижується вміст цукру і холестерину. У діабетиків, які регулярно вживають стевію, істотно знижується доза інсуліну.

Відстеження того, що ви їсте, допоможе керувати захворюванням і в свою чергу, запобіжить розвитку ускладнень.

Для підтримки гарного стану здоров'я при діабеті дорослі повинні намагатися з'їсти від 25 до 30 грамів клітковини на день, яка сприяє зниженню рівня холестерину. Добрими джерелами клітковини є чорні боби, квасоля, горох і сочевиця.

Фрукти і овочі, особливо з їстівної шкіркою: яблука, груші, кукурудза також слід вживати діабетикам. Благотворно впливають на організм і лікують діабет, цільні злаки, у тому числі пшеничні висівки, овес. Хліб з цільного зерна є хорошим джерелом клітковини, одна скибочка хліба повинен мати, принаймні, три грами клітковини.

Хворим на діабет слід вживати різні види горіхів - арахіс, волоські горіхи і мигдаль, які є хорошим джерелом білка і здорових жирів, але в невеликих кількостях, тому що вони містять багато калорій.

Всі ці продукти мають багатий джерело живлення і містять багато важливих вітамінів і мінералів.

Дуже важливо не зловживати кількістю продуктів, до складу яких входить клітковина, щоб не допустити роздратування шлунка.

Лікує діабет їжа, що складається з рибних продуктів, пісного м'яса (яловичина, телятина), куряче філе.

Виберіть рідкі масла для приготування їжі, замість твердих жирів.

Скоротіть вживання продуктів з високим вмістом калорій, таких як чіпси, печиво, торти, а також жирне морозиво.

Молочна дієта

Вживайте знежирені молочні продукти, такі як знежирене молоко, йогурти, сир, сири, які є кращим джерелом кальцію і вітаміну і володіють потужним переважною дією на діабет. Дослідження показують, що жінки, які вживали більше 1200 мг кальцію і більше 800 мг вітаміну D в день, менш схильні до розвитку діабету.

Одним із самих здорових зернових продуктів є ячмінь, який багатий специфічним видом розчинної клітковини, званої бета-глюкан. Дослідження показують, що бета-глюкан може знизити місткість холестерину, запобігаючи здатність організму засвоювати його, один огляд показав, що споживання всього 3 грами на день ячменю, може знизити рівень холестерину на 8%.

 

Джерело:
До списку новин