загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Умивайтеся як японські жінки і будете молоді навіть в 50 років!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Представлений метод в основному використовують жінки в Японії, але і до нас добралися секрети їх вічної молодості і краси.

Найцікавіше, що він досить простий і кожному по кишені, тому кожен повинен його спробувати.

Він полягає в тому, щоб умивати обличчя вранці або ввечері мінеральною водою. Але для початку повністю очистіть шкіру звичним для вас методом (водою, молочком, живильним кремом), але так щоб косметики на обличчі не залишилося.

Після цього візьміть трохи газованої води (яка продається в кожній аптеці) і помийте їй все обличчя. Повірте, в результаті ви отримуєте гладку, пружну і посвіжівшу шкіру. 

Але щоб не провокувати шкіру на подразнення не користуйтеся цим засобом більше одного разу в тиждень. Цього буде цілком достатньо для гарного результат і більш економно.

Є і ще один спосіб вмивання обличчя мінеральною водою. Просто розлийте мінеральну воду по формочках, заморозьте. Тепер умивайтеся, як зазвичай, водою. Але в кінці вмивання обробіть шкіру кубиком льоду з мінералки.

А ось і ще кілька простих порад про те, як правильно вмиватися водою:

  1. Візьміть 1 літр кип'яченої води і додайте чверть чайної ложечки соди. Сода пом'якшує воду. Такою водою вмиватися дуже корисно;
  2. Додайте до 1 літру води 1 чайні ложки лимонного соку. Подкисленная вода сприяє збереженню в шкірі кислотно-лужного балансу, що також дуже корисно для особи.

Робіть по одній з кожних процедур щотижня регулярно і у вас завжди буде м'яка, гладка шкіра.

 

Джерело:
До списку новин