загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Цілюще джерело. У дні Великого посту прикарпатці масово їдуть на Буковину за особливою водою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дні Великого посту сотні людей поспішають у невеличке село Біла Кіцманського району Черівецької області до чудотворного джерела. Старожили села кажуть, що вода з цього джерела допомагає вилікувати очі, шлунок, печінку, нирки, реабілітуватися після інсультів, нормалізувати обмін речовин та позбутися хвороб ніг.

«А якщо поєднати вживання води й піст, то хвороби назавжди вас покинуть», — каже Оксана Дарвай з Івано-Франківщини, яка протягом кількох років їздить у піст до Білої по воду, пишуть ”Вікна”.

Жінка розповідає, що чула від місцевих старожилів, що ніхто не пам’ятає, коли це джерельце тут з’явилося. Знаходиться воно в кутку села, що зветься «За горбом», біля дороги Чернівці – Глинниця. Вода тече з скелястої частини горба.

У радянські часи воно замулилося, майже ніхто до нього не ходив. У 2006 році воно було освячене. А ще Кіцманська районна рада виграла гранд – 20 тисяч гривень на розвиток зеленого туризму, тому про корисну воду знову згадали.

Джерело розчистили, навели довкола лад. Але не це важливо. Головне, що вода людям допомагє. А ще її набирають бідонами додому, аби страви на ній готувати. Ще помічають, коли людина приходить сюди злою, роздратованою чи просто заклопотаною, то біля каплички все зле, пропадає.

«Перед тим, я набрати тут води, слід три рази помолитися «Отче наш» і «Богородице», а дехто ще й сорок поклонів б’є»,-мовить пані Оксана. Наразі біля джерела є акуратні доріжки, дерев’яна капличка, альтанка та хрест, на якому можна прочитати, що тут тече цілюще джерело.

 

 

Джерело:
До списку новин