загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скраб для обличчя з використанням соди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сіль і сода підходять не всім. Тому перед використанням необхідно провести невелику перевірку.

Візьміть невелику кількість скрабу. Нанесіть суміш на зап'ястя. Зачекайте 20 хвилин. Оцініть стан шкіри. Якщо за цей час не виникло подразнення, почервоніння, свербіжу та інші неприємні відчуття, то скраб на основі солі та соди підходить.

Але існує ще кілька моментів, які виключають використання цих речовин:
-Суха шкіра.
-Тонка структура епідермісу.
-Підвищена чутливість.
-Відкриті ранки або незначні пошкодження.
-Проблеми з кровоносною системою.
-Значні запальні процеси.
Показання до вживання
Скраб для обличчя з соди з сіллю розрахований на певні шкірні проблеми. У цьому випадку чистка буде максимально ефективна і безпечна для здоров'я.
-Жирна шкіра.
-Прищі і вугри.
-Чорні крапки.
-Закупорювання і забрудненість порів.

Сода має бактерицидну дію, тому дезінфікує шкіру, тим самим сприяючи загоєнню мікротріщинок на обличчі.
Сода і сіль - досить агресивні речовини, які при неправильному використанні можуть пошкодити або обпекти шкіру. Але дотримання елементарних заходів обережності захистить вас від згубного впливу.

Найпростіший спосіб очищення шкіри в домашніх умовах це суміш соди і води. Для цього невелику кількість соди потрібно розвести кип'яченою водою і нанести на обличчя круговими рухами, приділяючи особливу увагу підборіддю, носу, лобу, проблемним місць на шкірі обличчя. Потім змити соду водою.

Ще сода має пом'якшувальну дію, але занадто часто маски або скраби з содою для обличчя використовувати не варто. Буквально 1 раз на тиждень, а то і в два, цього буде достатньо.

Змивати засоби з содою з обличчя краще спершу теплою, а потім прохолодною водою. Після використання скрабу з содою, навіть якщо у вас жирна шкіра обличчя, на шкіру потрібно нанести живильний крем.

Для повноцінної роботи залоз зовнішньої секреції і позбавлення від жирного блиску підходить простий рецепт з використанням соди і солі:
Візьміть чайну ложку харчової соди. Додайте стільки ж дрібнозмеленої солі. Налийте три чайних ложки підготовленої води (можна мінеральної). Змішайте всі складові. Нанесіть суміш щільним ватяним тампоном. Проведіть скрабом по проблемних зонах. Вмийтеся холодною водою або лікарським трав'яним відваром.Нанесіть тонік або захисний крем.
Під час очищення робіть акцент на проблемні зони, уникаючи області під очима. Скраб травмує тонку і чутливу шкіру.

Скраб з вівсяних пластівців і соди:

Перемішайте невелику кількість кориці, дві столові ложки перемелених в кавомолці вівсяних пластівців і одну чайну ложку соди, розвівши отриману суміш водою. Завершивши процедуру лущення, протріть обличчя просякнутим в лимонному соці ватним тампоном. Потім зволожте шкіру своїм кремом або нанесіть на обличчя зволожуючу маску.

Скраб для глибокого очищення:

Ефективно і швидко очищає пори, видаляє прищі і вугрі, виводить токсини, прибирає жирний блиск, омолоджує обличчя і забезпечує додаткове підживлення.

Склад:
Сода - 1 ст. л.
Дріжджі - 1 ст. л.
Вітамін С - 1 капсула.
Вода - 2 ст. л.

Пивні дріжджі і сода змішуються в рівних пропорціях. До них додаємо трохи кип'яченої, охолодженої води і додаємо вітамін С. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Отриманий скраб наросимо на обличчя і тримаємо 20-25 хвилин. Змиваємо масу трохи підігрітою водою. Дану маску дозволяється застосовувати 2-3 рази на місяць через рівні інтервали часу.

Скраб з соди і мила:

За допомогою косметичної губки і пінки для вмивання (можна застосовувати також мило) гарненько намильте шкіру обличчя. Ватний тампон злегка змочіть у воді, і присипте його щіпкою харчової солі. Цим тампоном ретельно, але одночасно з цим акуратно і ніжно, масажуйте шкіру кілька хвилин. Максимальну увагу приділіть проблемним зонам, таким як лоб, підборіддя і ніс. Якщо шкіра обличчя суха, масажувати потрібно гранично акуратно, оскільки занадто старанними рухами можна домогтися лише подразнень. Після завершення цієї процедури вмийтеся холодною водою і обов'язково використовуйте свій живильний або зволожуючий засіб для обличчя.

Скраб з меду і соди:

Для цього скрабу потрібно взяти: одну столову ложку косметичного молочка, одну чайну ложку соди і таку ж кількість меду. Для приготування засобу, що очищає обличчя, додайте соду і розтоплений мед в будь-яке косметичне молочко. Усі компоненти перемішайте і масажними рухами нанесіть на шкіру обличчя. Якщо у вас алергія на мед, його слід виключити.

М'який скраб для сухої або в'янучої шкіри:

Відмінно живить і зволожує шкіру, омолоджує її і освітлює, видаляє глибоке забруднення, счищает омертвілі частинки.

Склад:
Сода - ⅓ ч. Л.
Мед - 1 ст. л.
Вершки - 1 ст. л.

Усі компоненти змішуємо між собою. Скраб акуратно наносимо на обличчя, масажуючи найбільш проблемні, забруднені ділянки. Через 10 хвилин засіб необхідно змити теплою водою. Таку маску можна робити 1 раз в 2 тижні.

Скраб для проблемної та жирної шкіри обличчя:

Даний скраб відмінно очищає пори і значно покращує колір шкіри. Вам слід узяти такі компоненти: чверть чайної ложки соди, одну чайну ложку яблучного оцту, одну столову ложку меленої кави і таку ж кількість меленої цедри апельсина і глини будь-якого кольору. Перемішайте між собою каву, цедру і глину, заливши їх окропом до одержання густоти сметани. Потім додайте оцет і соду. Знову перемішайте інгредієнти і нанесіть на шкіру. Кілька хвилин обережно помасажуйте і залиште на обличчі на 10-15 хвилин. Скраб змийте великою кількістю холодної води. Після даної процедури у вас з'явиться відчуття чистої, дихаючої і злегка стягнутої шкіри. Зникнуть чорні крапки на обличчі, шкіра стане виглядати більш здоровою і свіжою.

Содовий скраб для комбінованої шкіри:

Збийте один яєчний жовток, додайте туди пів чайної ложки соди, одну столову ложку вівсяних пластівців і одну чайну ложку меду. Ретельно розмішайте всі компоненти. Нанесіть скраб на очищену вологу шкіру акуратними масажними рухами, вмиваючись потім прохолодною водою.

Відбілююча маска-скраб з соди:

Прибирає пігментні плями, освіжає і пом'якшує шкіру, що в'яне, видаляє забруднення, позбавляє від жирного блиску, живить і зволожує клітини епідермісу, повертає здоровий колір обличчя.

Склад:
Сода - ⅓ ч. Л.
Кефір - 50 г.
Борошно рисове - 2 ст. л.

Нежирний кефір наливаємо в кухоль і додаємо в нього рисову муку і харчову соду. Перемішуємо всі продукти до утворення однорідної кашки. Наносимо скраб кінчиками пальців, енергійно втираючи його в шкіру. Робимо масаж до тих пір, поки абразив не почне ковзати. Змиваємо маску, Просушуємо шкіру м'яким рушником і зволожуємо кремом. Такий відлущуючий засіб можна використовувати не більше 2-3 разів на місяць.

Даний скраб варто наносити на попередньо розпарену шкіру. Розпарити її можна так: деякий час потрібно протримати обличчя над парою або накласти на нього змочений в теплій воді рушник.

Скраб для очищення шкіри обличчя з сметани і соди:

Перемішайте одну чайну ложку домашньої густої сметани з такою ж кількістю соди. Замість сметани можна також використовувати звичайний крем для обличчя. Дві-три хвилини очищайте отриманою сумішшю обличчя, а потім вмийтеся за допомогою теплої води ..

Сода проти мішків і набряків під очима:
Нам знадобиться відвар ромашки, один стакан. Цей відвар змішують з чайною ложкою соди. Далі потрібно взяти ватяні диски і змочити їх в цьому розчині і прикладати до століть на 5 хвилин.

Очищаюча маска з содою для проблемної шкіри:
Така маска підійде для проблемної, запаленої шкіри обличчя, при вуграх. Для приготування маски нам знадобитися сода і борошно 1: 5, все змішуємо і розводимо невеликою кількістю води. Наносимо на обличчя на обличчя на 10 хвилин. Змивають маску теплою водою. Застосовувати таку маску потрібно не частіше одного разу тиждень.

Сода для обличчя дуже дешевий, ефективний засіб, який допоможе очистити обличчя від забруднень, чорних крапок, прибрати зайву жирність шкіри, впоратися з проблемними ділянками. 

 

Джерело:
До списку новин