загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українка стала однією зі ста найвпливовіших жінок Австралії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Доктор Суховерська також є "активним членом української громади Австралії", чим громада дуже пишається!
Науковець українського походження Наталка Суховерська потрапила до рейтингу "100 найвпливовіших жінок Австралії".

"Наталія Суховерська спеціалізується на дослідженнях у сфері медичної фізики у центрі Chris O’Brien Lifehouse та Університеті Сіднею. Загальна мета її робіт - використання інноваційних технологій та фундаментальної науки для покращення лікування онкохворих та забезпечення високоякісних та ефективних моделей лікування", – повідомляє прес-служба медичного центру Chris O’Brien Lifehouse, де працює лауреатка, повідомляє The Australian Financial Review Magazine.

За словами голови Союзу українських організацій Австралії Стефана Романіва, доктор Суховерська також є "активним членом української громади Австралії", чим громада дуже пишається.

100 найвпливовіших жінок Австралії (100 Women of Influence Awards) – це рейтинг, який уже п’ять років формується загальноавстралійською фінансово-економічною газетою The Australian Financial Review та одним із найбільших банків країни "Westpac" і включає "рішучих, енергійних жінок, які відповідають духу прогресу, допомагаючи сформувати насичене та всеохоплююче економічне та соціальне майбутнє для Австралії".

Як повідомлялося раніше, у лютому вперше за 152-річну історію Школи мистецтв Єльського університету деканом стала жінка. Очільником престижного навчального закладу стала українка Марта Кузьма.

 

Джерело:
До списку новин