загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Справжнє кохання не зважає на роки, зморшки та час

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Секрет вічного кохання ґрунтується на розумінні, вмінні знаходити спільну мову і повазі. Ці пари беруть на себе відповідальність за спільний розвиток і щасливі стосунки.

Іноді кохання триває літо, рік або ціле життя. Правда в тому, що не має значення, як довго це тривало, якщо воно було того варте, адже це зробило вас щасливими й залишило цінні спогади.

Але кохання, яке збагачує, живить, допомагає нам зростати й відкривати щось цінне всередині та зовні, супроводжує нас, аж поки наші кістки починають нити, а роки важити на плечі, але час, проведений разом, ніколи не старіє.

Деякі люди вважають, що важко повірити у вічне кохання. Але кохання, яке триває все життя, дійсно існує. Воно існує, і ось його секрети.

Стовпи, на яких лежить кохання довжиною в життя

Почнемо з одного дуже важливого аспекту. Є пари, які мають стосунки, що тривають 2, 5 або 10 років, і насолоджуються тим самим щастям, як і пари у стосунках, які тривають все життя.

Є й інші люди, які знаходять гармонію і рівновагу в самоті. Ми маємо на увазі, що у кохання багато доріг і багато облич, і не потрібно романтизувати “вічну любов”.

Кохання триває до тих пір, поки має тривати, і воно буде жити, якщо обидва партнери вкладатимуть в нього час, любов і зусилля. Подивімося на ці стовпи, які визначають найбільш стабільні стосунки, що тривають попри зморшки.

Йдеться не про те, щоб “терпіти”, а про те, щоб будувати

•             Звісно, у певний момент у житті, ви чули, як хтось сказав, що, коли йдеться про любов, найголовніше – знати, як терпіти, як поступатися, бути терплячими та прощати.

•             Слід бути обережними, коли доходить до “народної мудрості”, що іноді може привести вас до поганих результатів. Безумовно, необхідно бути терплячими.  Необхідно знати, як прощати, це правда. Але все має бути збалансовано, завжди беріть на себе відповідальність за почуття власної гідності.

•             Кохання, яке триває все життя, не обмежується тим, що треба “терпіти одне одного”, залишатися спокійним і вдавати, приховувати те, що ви не любите, і скаржитися самому собі. Це шкодить емоційному добробуту.

•             Позитивні тривалі стосунки – це знати, як будувати, як створювати мости, домовлятися, йти на компроміси та піклуватися одне про одного кожного дня. Ніколи не лягайте спати сердитими, радше з ентузіазмом дивіться у наступний день, коли ви зможете продовжити цей спільний проект.

Щира турбота одне про одного

Пари проходять крізь кілька різних етапів, які не вільні від криз. Проблеми на роботі, в родині, часи, коли ви потрапляєте в ту саму стару рутину й одноманітність…

•             Щира любов триває все життя, тому що вона вирішує особисті проблеми, тому що є справжнє розуміння і взаємний інтерес.

•             Ви не завжди сфокусовані на собі, ваше его пригнічене не на користь іншої людини, а задля спільної користі.

“Я розумію, що ви щасливі, розвиваючи свою кар’єру, насолоджуючись хобі та дружбою, і все це потім переходить у щасливі стосунки”.

•             Якщо немає ані інтересу до іншої людини, ані щирості та справжності, зв’язок повільно розпадається. Вам кортить любові й поваги.

Магія в тому, щоб робити щось разом

Щасливі пари, в першу чергу, – це чудова команда. Вони повільно згладжують відмінності, але не тому, що піддаються або терплять, а через відкриту взаємну повагу.

•             Щодня вас зближує задоволення робити щось разом. Вставати разом, лягти спати разом, сміятися разом, розважатися разом…

•             Якщо ви розумієте одне одного і демонструєте явне бажання ділитися ідеями та проектами, пара буде старіти разом з набагато більшою любов’ю.

•             Тож один із аспектів, які ви повинні також мати на увазі, – це розвиток. Робити речі разом означає досліджувати світ разом і починати нові проекти разом. Це допоможе продовжувати виявляти щось нове одне про одного, зміцнюючи ваш зв’язок ще більше.

•             Подорожувати разом, проводити час з новими друзями, дозволяти мати власні хобі та проекти також допомагає рости як індивідуально, так і в парі.

Мабуть, ви знаєте пару похилого віку, яка наповнює вас захопленням за їхнє кохання, яке все ще живе в їхній очах, попри роки та час, що минув. Це тому, що справжня любов сліпа.

Без сумніву, вони пережили багато труднощів і кризових моментів, але вони боролися одне за одного задля їхніх стосунків. Вони знають, що потрібно будувати любов і що це інвестиція. Перш за все, вони дійсно піклуються одне про одного.

 

Джерело:
До списку новин