загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як позбутися сечової кислоти в суглобах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дуже важливо, щоб у період утворення солей сечової кислоти, ви збільшили споживання води і продуктів харчування, які мають високий вміст води, щоб усунути солі сечової кислоти.  

Сечова кислота – це гетероциклічне з’єднання вуглецю, азоту, кисню і водню. Вона утворюється при розщепленні в організмі пуринових нуклеотидів.

Захворювання, відоме під назвою подагра, зумовлене ​​підвищеним виробництвом сечової кислоти в крові. Коли це відбувається, у людини з’являються симптоми, які зазвичай дуже болісні. Але щоб уникнути та усунути їх, вам слід прочитати цю статтю, з якої ви дізнаєтеся, як природно можна позбутися солей сечової кислоти, які накопичуються в суглобах.

Подагра є захворюванням, яке впливає на багатьох людей сьогодні, особливо страждають люди літнього віку. Подагра — хронічне захворювання, яке виникає в результаті порушення обміну речовин. Воно виражається в підвищеному вмісті сечової кислоти в крові, коли нирки не можуть достатньо ефективно видаляти її.

Надлишок сечової кислоти перетворюється на крихітні кристали солей, які відкладаються всередині суглобів і викликають запалення. Підвищене утворення сечової кислоти в крові, солі якої часто відкладаються в суглобах, може свідчити, що у вас проблеми з нирками або про те, що ви споживаєте надто багато продуктів з високим вмістом пуринів.

Як зменшити рівень сечової кислоти?

Для цього дуже важливо, щоб ви дотримувались збалансованої здорової дієти, у яку слід додавати багато продуктів, що містять багато води і мають низький вміст пуринів, наприклад, огірок.

Цей овоч містить всього 7,3 міліграмів пуринів на 100 грамів, що робить його ідеальним продуктом для зниження рівня сечової кислоти і запобігання подагри.

Вода також допомагає усунути солі сечової кислоти, які накопичуються в суглобах, викликаючи сильний біль. Пийте багато води протягом дня (навіть більше двох літрів) і споживайте продукти з високим вмістом води. Крім огірків ще слід вживати кабачки, гарбузи та фрукти, які теж стануть чудовим вибором.

Існують ефективні методи зниження рівня сечової кислоти в організмі, але спочатку треба розібратися в причинах виникнення цього явища.

Найбільш поширені причини виникнення подагри або накопичення сечової кислоти, є:

-Високий кров’яний тиск

-Ожиріння

-Хронічні проблеми з нирками

-Лейкемія

-Псоріаз

-Анемія

-Генетична схильність

-Споживання алкоголю

Подагра виникає, коли організм не справляється із перероблянням великої кількості білка з певних продуктів, таких як червоне м’ясо. Деякі із цих білків виводиться через сечу і піт, але деякі залишаються в організмі.

Коли рівень сечової кислоти починає перевищувати норму, то відбувається відкладення солей в організмі людини: в різних місцях, в тому числі у крові та в суглобах.

Сіль відкладається у вигляді кристалів, які спричинюють сильний біль, викликаючи набряк, почервоніння і відчуття скованості або тиск в деяких областях – особливо у великому пальці ноги або руки. Меншою мірою це може проявитися в області колін, стоп, щиколоток, плечей або ліктів.

Рецепт природного засобу для видалення солей сечової кислоти із суглобів

Існує безліч рецептів нетрадиційної медицини, які допомагають знизити рівень сечової кислоти в організмі за допомогою засобів на рослинній основі. Необхідно розуміти, що таке лікування не повинно бути самостійним і єдиним методом, а повинно практикуватися як засіб допоміжної терапії.

Щоб зробити сік, який природним способом знижує  рівень сечової кислоти, що накопичується в суглобах, вам знадобляться такі інгредієнти:

Один середній огірок

Два стебла селери

Скибка лимона

Чайна ложка тертого кореня імбиру

Вимийте всі інгредієнти, наріжте огірок і селеру і помістіть їх в кухонний комбайн або блендер. Все це добре перемішайте, а потім додайте скибочку лимона та імбир, щоб утворилася однорідна маса. Найкраще пити цей коктейль кожного дня перший раз на порожній шлунок вранці, а вдруге протягом дня, наприклад, ввечері після роботи.

Вживання цього напою варто поєднувати зі зменшенням споживання продуктів з високим вмістом пуринів та з виконанням щоденних фізичних вправ – принаймні, почніть із регулярних прогулянок.

Рецепти і домашні засоби для зниження сечової кислоти

Якщо у вас виникли проблеми з рівнем сечової кислоти в крові або в суглобах, вам  слід скористатися перевагами цих домашніх рецептів:

*Вичавте сік із чотирьох морквин, манго, шматочка ананаса, 30 г полуниці і одного лимона. Змішайте все і пийте цей сік кожного ранку. Якщо ваші симптоми повернулися, то слід збільшити дозу – пийте ще одну склянку цього соку у вечірній час.

*Варіть 30 грамів журавлини в літрі води протягом трьох хвилин.Накрийте кришкою і залиште на 10 хвилин для настоювання. Потім процідіть настій. Слід пити до трьох чашок на день цього напою.

*Змішайте три столові ложки олії розмарину з трьома столовими ложками соєвої олії і ніжно промасажуйте місце, де подагра заподіює вам біль.

*Приготуйте сік із помідора і пийте його тричі на день вибирайте для томатного соку лише стиглі помідори. Ви також можете додавати більше свіжих помідорів у щоденний раціон.

*Зробіть суміш із харчової соди і трохи води і нанесіть на хворе місце.Це зменшить біль та зніме запалення.

*Розчавіть два зубчики часнику і змішайте зі столовою ложкою пшеничних висівок та яблучного оцту. Все добре перемішайте і нанесіть на хворе місце.

*Подрібніть у блендері два великих листка капусти і масу, що утворилась, прикладіть до ділянки, де ви відчуваєте біль. Радимо, коли прикладаєте засіб із капусти, робити масаж хворого місця круговими рухами два-три рази на день.

Варіть половину цибулі в літрі води протягом трьох хвилин. Залиште на п’ять хвилин для настоювання. Потім процідіть і випийте одну чашку цієї рідини тричі на день. Якщо смак занадто різкий, можна додати трохи меду.

*Зваріть качан кукурудзи в одному літрі води протягом 10 хвилин.Зніміть з вогню, процідіть рідину і пийте до трьох чашок на день.

*Закип’ятіть літр води, додайте туди три гілочки петрушки, 50 г капусти і половину цибулі. Нехай повариться все протягом 15 хвилин. Потім зніміть з вогню, процідіть рідину і нехай вона охолоне. Перед тим як пити додайте сік одного лимона. Краще пити цей засіб перед обідом.

*Закип’ятіть половину літра води і додайте дві столові ложки висушених квіток бузини. Накрийте відвар кришкою для настоювання, а потім дайте охолонути. Випийте весь відвар протягом дня. Якщо необхідно, можна підсолодити, додавши трохи меду.

*Поріжте стебло алое і вичавте із нього м’якоть. Нанесіть м’якоть алое на хворі місця, які постраждали від подагри. Ви також можете просто прикласти стебло алое безпосередньо до шкіри.

Уважно вивчіть народні засоби, виберіть для себе, які вам найбільше підходять і вони допоможуть вам полегшити біль від подагри! Не забудьте порадитися зі своїм лікарем перед застосуванням!

 

Джерело:
До списку новин