загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерам пропонують по 200 гривень за візит в інтернат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Волонтерська організація “Українська благодійницька мережа” разом і з благодійникам з Канади розпочали ініціативу “Літні Янголи”. Людям похилого віку пропонують долучитися до проекту і подарувати трішки тепла вихованцям інтернатів.

“Досвід, любов, звичайний людський контакт і трішки часу може змінити, покращити життя сиріт з обмеженими фізичними та розумовими відхиленнями. Якщо можете поділитися теплом, світлом і любов’ю – допоможіть нам. З огляду на потреби дітей перевагу надамо пенсіонерам з будь-якою медичною освітою, але це не є обов’язковою умовою”, – повідомляє волонтер з Канади Юліта Махун.

Заняття з дітьми не вимагають фізичної праці: обійми, увага, час від часу допомога в годуванні. Поїздки заплановані два-три рази на тиждень. Охочим пропонують офіційну оплату в розмірі 200 гривень за кожен виїзд у дитбудинок, а також відшкодування витрат на проїзд. Рекомендація члена волонтерської організації буде додатковою перевагою.

Зацікавлених просять звертатися за контактним номером телефону: (067) 340-53-63.

Така ініціатива виникла у зв’язку із подіями у Залучанському інтернаті, коли польські волонтери забрали на лікування 15-го вихованця інтернату Андрія, який важить заледве 13 кілограм.

 

Джерело:
До списку новин