загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Петро Довгалюк визначає артроз та коксартроз без рентгену

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рік тому в Станіслава Сендеровича, 55 років, почався сильний біль в тазовому суглобі. Чоловік працює в Німеччині, у фірмі “Top-Medikus”. Через хворобу нога вкорочується на п’ять сантиметрів.rakurs.rovno.ua

- Я приїхав у відрядження до Житомира. Раптом ногу “схопило” так, що просто не міг ходити. Ледве дістався до лікарні. Там зробили рентген, і виявилося, що в мене коксартроз - дистрофічне захворювання тазостегнового суглоба. Через це я не міг відвести ногу вбік більше, ніж на 10 градусів. Суглоб був деформований і не рухався. Імовірно, що хворобу спричинили мої тренування боротьбою і футболом, - припускає Станіслав Борисович. - У лікарні сказали, що потрібно міняти суглоб. Запропонували уколи в хребет.

Чоловік відмовився, бо боявся, що після них уже не зможе стати на ноги. Вирішив лікуватися нетрадиційними методами. Пив препарати на травах, але вони не допомагали.

- Знайома розповіла про лікаря, який поставив після аварії на ноги її чоловіка. Я розшукав Петра Антоновича Довгалюка в селі Перлявка. Він вилікував мене за чотири сеанси. Понатискав на тазостегновий суглоб. Годину-півтори розробляв, провертав ногу, щоб суглоб почав рухатися. Думав, що буде боляче. Але Петро Антонович, на відміну від решти костоправів, нічого не ламає. Було терпимо, при ходьбі нога боліла набагато більше, - ділиться Сендерович.

Під час другого відрядження чоловік знову відвідав Довгалюка.

Цього разу привів до нього німецьких колег - голову “Top-Medikus” 50-річного Клауса Ваннінмахера і директора фірми “Hanke-Beifus” Якоба Байфуса, 46 років.

У чоловіка був остеохондроз, випадіння дисків. Кістки боліли на зміну погоди. Мануальний терапевт вилікував їм хребти за кілька сеансів.

- Петро Антонович, мабуть, єдиний у світі спеціаліст, який може визначати хворобу на початковій стадії, - каже Сендерович. - Тоді болі в суглобах незначні. Кісткові деформації важко помітити на рентгені. Але Довгалюк визначає артроз без радіоопромінення навіть на початку хвороби. Пацієнти стверджують, що він ніколи не помиляється з діагнозом. Лікар практикує вже 44 роки.

На кінцевій стадії коксартроз сковує рухи. Людину мучать ниючі болі навіть уночі. М’язи сідниць, стегна й голені припиняють працювати. Хворі не можуть зігнути ногу. Вони ходять з палицею або взагалі їздять на інвалідному візку.

- До мене приходила жінка, у якої нога зменшилася на 5 сантиметрів, бо голівка стегнової кістки пересунулася нагору. У такому занедбаному стані хворобу лікувати вкрай важко. На жаль, 70 відсотків пацієнтів звертаються до мене надто пізно. Невчасно поставлений діагноз спричиняє великі страждання. Проте держава не хоче вкласти в діагностику артрозу, зокрема коксартрозу, ні копійки. Вона втрачає сотні робочих рук, мільйони гривень на операції, візки для інвалідів, пенсії для хворих, - обурюється Петро Довгалюк. Методику лікування артрозу він розробляв сам, тому у світі її вважають унікальною.

Довідка: костоправ - один із небагатьох спеціалістів, який здатний не лише поставити діагноз з першого погляду, але й вилікувати людину з заплющеними очима, в прямому сенсі цього слова.

Народний цілитель, врач-травматолог і мануальний терапевт з Житомирщини Петро Довгалюк - саме з таких людей. За 44 роки практики він отримав тисячі подяк від пацієнтів, як в Україні, так і за її межами. У його книзі відгуків є листи подяки від поважних представників православної і католицької церков. Та найголовнішим є те, що за цей час Петро Антонович встиг вивчити анатомію людини настільки досконало, що, як стверджують пацієнти, при встановленні діагнозу ніколи не помиляється.

Довгалюк не простий костоправ, у нього є власний оригінальний метод лікування. У свій час він об’їздив пів-Європи, вісім років жив у Польщі і до цього часу має громадянство цієї країни.

Записатися на прийом до Петра Довгалюка можна

за тел. (0412) 22-38-57.

“70 відсотків пацієнтів звертаються до мене надто пізно”.

 

Джерело:
До списку новин