загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Італійське цукрове печиво "Торчетті"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чи бували ви в Італії? А чи доводилось вам куштувати торчетті? Спробуйте приготувати це цукрове печиво вдома, і у вас буде справжній вечір італійської кухні, а найголовніше, що це просто дуже смачна солодка випічка!

Торчетті - це солодке печиво у формі маленького бублика. Таке печиво в Італії, в П'ємонті і Валле д'Аоста пекли вже в ХVIII столітті. Це були улюблені ласощі дітей і звичайне сімейне печиво. І до цього дня його подають у всіх кафе. Це традиційний сніданок італійців - ароматний капучіно або кава з молоком і кілька хрустких і розсипчастих торчетті.

Інгредієнти:

борошно - 0,5 кг
тепла вода- 280 мл
дріжджі - 20 г
цукор - 2 ст.л.
сіль - 1 ч.л.
масло вершкове - 200 г
цукор для посипки - 1 стакан

Спосіб приготування:

1. Дріжджі розтираємо у 5 ложках теплої води разом з цукром та сіллю.
2. Просіюємо борошно і додаємо дріжджовий розчин. Замішуємо тісто, додаючи решту води. Тісто повинно вийти м'яке, еластичне. Скочуємо його у шар та залишаємо у теплому місці на годину.
3. Додаємо до тіста масло кімнатної температури. Гарно вимушуємо. Воно вийде повітряним і ніжним. Залишаємо у теплому місці на 1 годину.
4. З тіста закручуємо палички та з'єднуємо їх кінці злегка у формі крапельки. Діаметр - 1 см, Довжина - 10 см. Вмочаємо з двох сторін у цукрову пудру.
5. Випікаємо 20 хвилин до золотистої скоринки на фользі при 180 градусах.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин