загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені дослідили домашніх котів та з'ясували від яких хвороб вони здатні нас захистити

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про це повідомляє Обозреватель.

У першу чергу пухнастики зігрівіють нас у холодну пору року. Якщо ви часто мерзнете - заведіть собі кота породи сфінкс. Температура їхнього тіла сягає 42 градусів, що допоможе вам відігрітись опісля тривалої прогулянки на морозі.

Рятують від інфаркту. Вчені з США стверджують, що присутність у домі кота знижує ризик виникнення інсультів та інфарктів у чоловіків на 20%. Причиною цьому є позитивні емоції, які виникають при тривалому спілкуванні з чотирилапим другом.

Захищають від алергії. Наявність кота в домі захистить вашу дитину від алергії в майбутньому. Все через звичку. Організм дитини звикає до алергенів, які можуть міститись в шерсті. Але це стосується лише тих випадків, коли кішка з'явилась у сім'ї раніше за дитину.

Зміцнюють кістки. Спеціалісти вважають, що муркотіння котів сприяє профілактиці остеопорозу. Вчені з США провели експеримент на курчатах. Пташенят щодня на 20 хвилин клали на вібруючу підставку, яка відтворювала муркотіння кішки. Ті курчата, які росли під впливом "муркотіння" швидше росли і мали міцніші кістки.

Продовжують тривалість життя. Вчені з Німеччини дослідили понад 3000 літніх людей. Серед піддослідних були ті, хто тримав у своєму домі котів. Виявилось, що власники пухнастиків в середньому живуть на 10 років довше, ніж ті, у кого котів нема.

Лікують запалення. Коти люблять сідати на хворі місця. Вони не лише зігрівають, а й діють як маленькі електромагнітні випромінювачі. Все через котячу шерсть, яка несе в собі заряд струму низької частоти. Саме такий струм використовують в кабінетах фізіотерапії для лікування запальних процесів.

 

Джерело:
До списку новин