загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ВР розширила список отримувачів пенсій добровольцями в АТО та членами їхніх сімей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада розширила список осіб, які можуть отримувати пенсійне забезпечення, добровольцями і членами їхніх сімей, які з перших місяців проведення АТО на Донбасі пішли захищати Україну.

За закон "Про внесення змін до ст. 3 закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (що стосується доповнення переліку осіб, які мають право на пенсії нарівні з військовослужбовцями строкової служби та членами їхніх сімей) (законопроект № 2345а) загалом проголосувало 264 народних депутата.

Відтепер особи, які за власним бажанням пішли захищати Україну від протиправних зазіхань на її територіальну цілісність і які дістали поранень, стали інвалідами, були покалічені, мають контузію, будуть забезпечуватися пенсіями на тих самих підставах, як і особи, звільнені з військової служби.

Як наголошується в пояснювальній записці до законопроекту, таким чином буде встановлена соціальна справедливість і врегульоване питання призначення пенсії особам, які стали інвалідами внаслідок безпосередньої участі в АТО й забезпеченні її проведення, членам їхніх сімей, а також родичам загиблих при перерахованих обставин осіб.

За словами керівника Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського, цей закон буде поширюватися на 2 тис. українських громадян, і для їхнього пенсійного забезпечення необхідно буде щомісячно 3,5 млн грн з державного бюджету.

Він наголосив, що "цей закон стосується осіб, які постраждали на першому етапі АТО".

 
Джерело:
До списку новин