загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада підтримала законопроект про достроковий вихід на пенсію учасників АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада надала право на 5 років раніше призначати пенсії за віком бійцям АТО.

Нардепи прийняли Закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників антитерористичної операції" (№ 3252), що дає можливість зрівняти в правах пільгового виходу на пенсію учасників АТО учасниками бойових дій.

За відповідне рішення проголосували 237 народних обранців.

Закон передбачає, що військовослужбовцям, які брали участь в бойових діях, в антитерористичній операції в районах її проведення, а також дружинам (чоловікам), якщо вони не взяли повторний шлюб, і батькам загиблих в АТО або через поранення, пов'язаного з виконанням військового завдання, військовослужбовцям надається право на призначення дострокової пенсії за віком після досягнення чоловіками 55 років, жінками - 50 років та за наявності страхового стажу не менше 25 років для чоловіків і не менше 20 років для жінок.

Крім того, як повідомила Денісова, цей закон надає право на отримання пенсії у зв’язку із втратою годувальника членам сім’ї учасника бойових дій в АТО.

 

Джерело:
До списку новин