загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Темне пиво розгладжує зморшки на обличчі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пиво є чудовим косметичним засобом від зморшок.

Хміль, солод, пивні дріжджі та амінокислоти зволожують і омолоджують шкіру. Маски з пивом стягують пори і рогладжують зморшки. Особливо благотворно вони впливають на жирну шкіру, підвищуючи її еластичність та покращуючи кровообіг. 

Перш ніж використовувати пиво в косметологічних процедурах, необхідно розпарити обличчя над трав'яним відваром. Залити, наприклад, листя липи і квіти ромашки в мисці, накритися рушником над посудиною, сісти і подихати парами трав декілька хвилин.

Маски для обличчя:

Найдавніший рецепт - просто нанести круту піну свіжого пива на шкіру обличчя, а через 10 хвилин змити її теплою водою.

Універсальна жовткова маска. Яєчний жовток збивається в пиві і на деякий час наноситься на обличчя. Взагалі ж існували і існують десятки масок для обличчя, приготовані на основі пива. Розглянемо найпростіші.

Пивна маска для жирної шкіри. Змішайте 1/3 склянки пива, сік половини лимона і 1 чайну ложку меду. Нанесіть суміш на обличчя, залиште на 10 хвилин, а потім змийте теплою, але не гарячою водою.

Пивна маска для сухої шкіри. Змішайте 2 столові ложки пива, 1 чайну ложку оливкової олії і 1 столову ложку меду. Нанесіть маску на обличчя за допомогою ватного тампона і залиште, поки вона повністю не вбереться. Потім сполосніть обличчя прохолодною водою.

Пивна маска для комбінованої шкіри. Натріть на тертці невеликий огірок, змішайте його з 1-им яєчним білком і 1/3 склянки пива. Нанесіть на обличчя і залиште на 10-15 хвилин. Щоб маска не розтікалася, можна зверху накрити обличчя марлевою серветкою.

Пивна маска від лущення шкіри. Якщо шкіра зазнала дії холоду, або лущитися з якихось інших причин, то і тут пивна маска допоможе виправити становище. У цьому випадку, слід запарити гарячою водою 2 столові ложки вівсяних пластівців залийте 1/2 склянки окропу. Дайте настоятися 20 хвилин, а потім процідіть. До отриманого відвару додайте склянку пива і розмішайте. За допомогою цієї маски лущення усувається за кілька днів.

Омолоджуюча пивна маска. 

"Зморшок на обличчі не маю завдяки пиву, а не дорогим кремам, — каже 44-річна Наталія Пашкевич із Полтави. — Після двох процедур біля очей зійшли гусячі лапки, а через місяць шкіра настільки стала настільки пружна, що не провисала з підборіддя".

Спочатку треба розпарити обличчя над трав'яним відваром. Залити череду, ромашку й липу окропом у великій мисці. Накритися рушником над посудиною. Сидіти так кілька хвилин. Нанести маску на чисту шкіру. Чекати 10–15 хвилин, аби повністю висохла.

Потім 1 сиру картоплину натріть на дрібній тертці, додайте 3 столові ложки пива та 1 яєчний жовток. Додавати треба поступово, щоб вийшла густа каша. Розмішайте і нанесіть на обличчя на 10-15 хвилин, потім змийте прохолодною водою. 

Лосьйон для жирної або комбінованої шкіри. Жменя свіжого або сухого листя м'яти залийте склянкою окропу і дайте настоятися протягом півгодини. Потім процідіть і додайте до відвару склянку темного пива.

Лосьйон для в'янучої шкіри. Жменя свіжих або сухих пелюсток троянд залийте склянкою пива, настоюйте в холодильнику 5-6 днів, а потім процідіть.

Пиво для зміцнення волосся

Наші бабусі і прабабусі використовували пиво (а в тих місцях, де воно не варилося - відвар хмелю) для зміцнення волосся, стимулювання їх зростання і додання шовковистості.

Старовинний народний метод дуже простий. Потрібно вимити голову милом або шампунем, після чого нанести півлітра натурального підігрітого пива на волосся і втирати його в коріння, а через 10-15 хвилин промити голову теплою водою. Волосся стає здоровим і пишними.

Ще більш корисні для зміцнення волосся такі рецепти:

Беруть по 1 столовій ложці квіток календули, шишок хмелю і листя берези, їх заливають склянкою гарячого світлого пива, настоюють 2 години в теплому місці. Після цього відвар проціджують і втирається в шкіру голови.
Один корінь великого лопуха, кореневище аїру болотного і шишки хмелю, беруть порівну (приблизно по 1-ій столовій ложці), заливають склянкою гарячого темного пива, наполягають 1-1,5 години в теплому місці, фільтрують, втирають в коріння волосся 2-3 рази в тиждень до отримання потрібного ефекту.
Для позбавлення від лупи народними методами потрібно взяти по 2 столові ложки листя шавлії і кропиви дводомної, залити 0,5 літрами світлого гарячого пива, настояти протягом години, профільтрувати і щовечірнє втирати в голову перед сном протягом місяця.

Кращий засіб для укладання волосся, яке було відоме нашим прабабусям, це пиво. Всім відомі пивні шампуні, які дають такий же ефект, як шампуні з кондиціонерами, але при цьому ще благотворно діють на волосся. А якщо пиво нанести на деякий час на волосся, до них повернеться здоровий блиск, еластичність, припиниться їх випадання.

 

Джерело:
До списку новин