загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мати загиблого в АТО добровольця пішла служити в "Айдар"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Її молодший син загинув на фронті, а вона не опустила рук і всім військовим зараз показує приклад мужності. 52-річна Людмила Менюк ще з початку війни займалася добровольцями "Айдара", підрозділом, де і служив її син. А після загибелі сина продовжила його справу, і сама вступила в його ряди.

Жінка намагається стати матір'ю всім бійцям батальйону.

За словами жінки, серед друзів сина їй легше переносити його втрату, адже тепер її сім'єю став весь батальйон, і тут усі називають її мамою. "Тут кожен з хлопців – мій син. Кожна дівчинка – моя дочка. Уявляєте, скільки у мене дітей? І мені тут легше. Я їх дуже люблю. І завдяки їм я живу", - зізналася жінка.

Вона з самого початку війни опікала добровольців спочатку як волонтер, а потім виступила ініціатором створення правозахисної організації солдатських матерів "Мальва" (таким був позивний її сина).
"Коли мого сина не стало, мені розповіли, що саме мальви садили матері у себе на подвір'ї, сини яких віддали своє життя за волю України", - розповідає Людмила.
"Я розуміла, що на війні гинуть, що в законодавстві ще не було такого формулювання, як доброволець. Треба було відстоювати права добровольців і сімей убитих", - говорить Людмила Менюк.

Крім служби в "Айдарі", жінка навчається у ВУЗі, отримуючи спеціальність соціального психолога. Вона сподівається, що завдяки новим знанням ще більше зможе допомогти членам своєї великої нової "сім'ї".

 

Джерело:
До списку новин