загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нові стандарти ВООЗ: бездітних та самотніх людей прирівняли до… інвалідів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) створила нові стандарти, згідно з якими поняття безпліддя зараховується до інвалідності. Про це пише Daily Express.

Крім цього, організація зарахувала до інвалідів людей, які не можуть знайти відповідного сексуального партнера або відчувають дефіцит сексуальних контактів, щоб завести дітей.

Раніше під безпліддям (інфертильністю) розумілася нездатність завагітніти і народити дітей після року (або більше) регулярного незахищеного сексу. Тепер таких людей вважатимуть інвалідами. Крім того, до безплідних тепер зарахували і всіх тих, хто не може знайти собі сексуального партнера.

Згідно з новим стандартом ВООЗ, гетеросексуальні самотні чоловіки і жінки, геї і лесбіянки, які хочуть мати дітей, тепер матимуть такий самий пріоритет при отриманні квоти на ЕКЗ (екстракорпоральне запліднення), як і ті, хто не може мати дітей за медичними показаннями.

Як вважає доктор Девід Адамсон, автор нових стандартів, це "великий шанс" як для геїв, так і просто самотніх чоловіків і жінок, щоб отримати право на розмноження.

Багато фахівців вже розкритикували цю ініціативу. На їхню думку, ВООЗ необгрунтовано виходить за рамки охорони здоров'я і вторгається в соціальну сферу. Тож  міністерства охорони здоров'я країн світу, куди ВООЗ направить нові стандарти, не зобов'язані виконувати розпорядження організації.
 

Джерело:
До списку новин