загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Восени щоранку треба їсти "бджолиний хліб". Особливо чоловікам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Такий продукт бджолярства, запевняють фахівці, є вкрай ефективним при потребі покращення роботи імунної системи. Але крім того, ці природні ліки допоможуть при осінніх загостреннях, зокрема мова про шлунково-кишкові й серцево-судинні хвороби, застуди, анемії. І навіть при безплідді в чоловіків.

То що це за супер-ліки?

- Одним з найцінніших продуктів бджільництва є перга. Спершу бджоли збирають пилок з рослин, складають у вулику в комірки, а тоді під дією біохімічних процесів за безпосередньою участю бджіл пилок консервується й перетворюється на пергу, - говорить Володимир Лещишин, пасічник із 30-річним стажем.

Перга використовується бджолами для вигодовування своїх личинок. Таке харчування дозволяє їм рости з дивовижною швидкістю, при цьому не тільки швидко, але й правильно розвиватися, бути захищеними від більшості хвороб.

Аналогічно впливає перга та на людський організм. Вагітні жінки, вживаючи пергу, забезпечують майбутній дитині гармонійний розвиток, спортсмени легко і просто нарощують м’язову масу.

- Цей продукт ще називають бджолиним хлібом, він містить всі незамінні амінокислоти, що необхідні в тому числі й для організму людини. Крім того, перга містить вітаміни (А, Е, С, групи В), мінеральні речовини (зокрема калій, кальцій, фосфор, магній), унікальний комплекс білків, вуглеводів, жирів і природних антибіотиків. Мабуть, немає в природі інших продуктів, які б мали таку ж біологічну цінність. Пергу неможливо створити штучним шляхом або підробити.

Склад перги
Користь бджолиного хліба надзвичайна, речовини у його складі  на 100% засвоюються людським організмом. У 100 грамах продукту міститься значна кількість магнію, калію і кальцію. Крім того, міститься сірка, мідь, цинк, фосфор і кобальт. Перга дуже багата рутином (Вітамін Р), вітамінами групи В, Е, каротином і аскорбінової кислотою. Також вона містить амінокислоти, глюкозу, фруктозу, білки і жири.

Користь цього чудового продукту бджільництва поширюється абсолютно на весь людський організм. 

Пергу застосовують при :

- лікуванні анемії,

- серцевій недостатності (у тому числі й при інфарктах, інсультах),

- при анемії,

- проблемах в роботі шлунково-кишкового тракту (виразка шлунку, гастрити, дисбактеріоз, порушення травлення), 

- при наявності у жінок доброякісних пухлин (мова про міому, фіброму), 

- бджолиний хліб сприяє відновленню кровообігу, в тому числі й при інсульті та черепно-мозкових травмах,

- при депресивних станах і стресах. У цьому випадку лікування пергою допомагає підвищити настрій, позбавляє від тривожності,

- при розумовій та фізичній перевтомі, зниженні пам’яті та уваги. 

Пергу застосовують для посилення роботи імунної системи, тож йдеться й про профілактику інфекційних захворювань. Перга позитивно впливає на загоєння ран і значно прискорює відновлення після операцій .

Бджолиний хліб корисний при порушеннях  ліпідного обміну, подагрі, артриті, атеросклерозі, захворюваннях очей, судин, суглобів та інших органів.

Перга незамінна для літніх людей, у яких спостерігається дефіцит калію і магнію. А ще цей продукт допомагає при порушення потенції й безплідді в чоловіків. Загалом перга сприяє утворенню нових клітин в організмі, тож йдеться про його омолодження.

Вживати слід по 0,5 - 1 чайній ложці один - два рази на день за 20 хвилин до їди. Найкраще це робити зранку натщесерце й ввечері, повільно розсмоктуючи, не запиваючи.

Протипоказання

У порівнянні з пилком, поживна цінність перги в три рази вище, а також в ній набагато більше міститься різних вітамінів. Крім того, на відміну від пилку, перга стерильна, а ферменти, що містяться в слині бджоли, практично повністю здатні розкласти пилкові алергени. В результаті, цей продукт вкрай рідко викликає алергічні реакції у людей і практично не завдає організму шкоди.

Проте, незважаючи на дивно цілющі властивості перги, у неї є і протипоказання. Так, вживання перги може завдати шкоди здоров’ю при таких захворюваннях:

  •  - індивідуальна непереносимість компонентів перги;
  • - токсичний зоб – аутоімунне захворювання, яке викликається виробленням у великій кількості тиреоїдних гормонів;
  • - онкологія (3 — 4стадия), 
  • - міома матки,
  • - порушення обміну речовин.

В останніх трьох пунктах вживання перги не забороняється, але щоб не завдати шкоди організму людини, рекомендується вживати її під суворим наглядом лікаря. Обов’язково варто враховувати, що перга багата вітаміном А, тому вживання її у великій кількості може призвести вплинути на згортання крові.

Рекомендації:

Не вживати після 18.00. Перга - активний бджолиний продукт і якщо його прийняти ввечері після 18.00-19.00, то, можливо, ви не зможете довго заснути (діє як натуральна кава). 

 

Джерело:
До списку новин