загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Львівський режисер Роман Віктюк відзначає 80-річний ювілей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні святкує 80-річчя український і російський театральний актор і режисер Роман Віктюк. ukranews.com

Віктюк поставив величезну кількість вистав і зіграв безліч ролей, переважно в театрах Москви, в тому числі і в театрі свого імені.

Він відомий незмінною і непідробною епатажністю та оригінальністю, незаангажованістю в судженнях, в тому числі і з історії і сучасності, персоналій тощо.

Роман Григорович Віктюк народився 28 жовтня 1936 року у Львові.

Навчався в Державному інституті театрального мистецтва (Москва). Після його закінчення повернувся до Львова, де працював актором у місцевому Театрі юного глядача, а згодом - режисером, створив театральну студію при Львівському палаці піонерів.

Віктюк працював у Твері, Вільнюсі, Одесі, Таллінні, Києві, Саратові, Казані, Ризі, Ленінграді, Москві.

1991 року Роман Віктюк створив театр свого імені в Москві, в якому є головним режисером і художнім керівником.

Він споставив близько 200 вистав. З найвідоміших - "Служниці", "Федра", "Мадам Батерфляй", "Лоліта", "Дама без камелій". Створив танцювальну школу в Італії, філіал театру в Ізраїлі.

З рідною Україною Віктюк пов'язаний не тільки походженням (режисер підкреслює, що він українець і львів'янин), але й активною участю в культурному і громадському житті країни.

Фото: rbgroup.com.ua

Джерело:
До списку новин