загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хочете знати, коли це станеться? Запитайте у мами...

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені встановили, в якому віці жінки починають старіти dobryjlikar.com 

Американські вчені кажуть, що старість у жінок настає з тією ж швидкістю, що і у їх матерів.

Група науковців з США протягом тривалого періоду часу аналізувала процеси, що відбуваються у жінок і їхніх матерів під час старіння. У підсумку вони дійшли висновку, що ці явища у представниць двох поколінь проходили однаково. Зокрема, дослідники заявили, що "до 35 років у матерів і дочок починають з'являтися схожі зморшки в області очей, губ, шиї і лоба", пише toneto.net

Повідомляється, що в цьому експерименті взяли участь близько двадцяти осіб -- жінок і їхніх матерів у віці від 19 до 90 років. Зразки тканин, будова черепа -- все це було ретельно вивчено дослідниками в ході цього розслідування. Крім цього, фахівці здійснили 3D-моделювання, що дозволило встановити особливості в будові осіб у жінок.

"Попри неминучі відмінності в будові черепа у матері і дочки, склад клітинних тканин у них практично однаковий, це і визначає схожість їх старіння", -- повідомили автори дослідження.

 

Джерело:
До списку новин