загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шипшина захистить серце. Заварюємо за правилами Наталі Земної!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якщо щодня приймати шипшину, можна надовго забути про хвороби серця, запевняють фахівці з Університету Лунд. organic.ua

Вчені провели експеримент. Вони запропонували огрядним людям щодня пити напій із шипшини  протягом шести тижнів. При цьому фіксувалися зміни в їх кров'яному тиску, чутливості до інсуліну, вазі, жирі в крові.

Після закінчення відведеного терміну всі шкідливі показники знизилися. Так, у середньому тиск впав на 3,4%, а рівень холестерину — майже на 5-6%. Укупі ці фактори зменшували ризик розвитку хвороб серця у огрядних людей на 17%.

Відомо, що в шипшині багато вітаміну С і він має протизапальний ефект. Наприклад, в ході одного дослідження 2007 року вдалося з'ясувати наступне: люди, які щоденно вживали капсули з шипшиною, відзначали на 40% зниження гостроти суглобових болів і на 25% поліпшення мобільності.

Мудра порада Наталі Земної, як правильно приготувати відвар шипшини:

Готуючи відвар із шипшини, важливо чітко дотримуватися правил і дозування.

Беремо 7 (саме у такій кількості плодів міститься добова доза вітаміну С) плодів шипшини і заливаємо їх 1 л води. Близько години тримаємо на вогні, таким чином виварюючи всі амінокислоти.

Одержаним відваром заливаємо ще 7 плодів шипшини, але вже у термосі. Настоюємо 8 год. – тобто з вечора до ранку. Вранці настій готовий до вживання. Випити його слід упродовж дня.

А 7 плодів, які ми клали у термос (вони настоювалися, але не відварювалися), тепер поміщаємо у каструлю, заливаємо 1 л води і знову близько години виварюємо.

 

Джерело:
До списку новин