загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ми всяку шушваль не обслуговуємо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хочу розповісти ситуацію яку спостерігав днями. Увечері йшов з роботи по Новінському бульвару й зайшов в кафе купити склянку кави, на касі була невелика черга (першою стояла бабуся на вигляд або бездомна або дуже малозабезпечена, два молодих хлопця, чоловік середніх років та я), пише джерело. Так ось ця бабуся сказала продавцю (хлопець азіат), що вона замерзла й попросила налити їй стаканчик гарячої водички. blyskavka.top

Я подумав, що продавець відмовить їй та попросить вийти з кафе, але я помилився, продавець приготував їй чай, навантажив повний пакет всякої випічки, упакував булку хліба, посадив за столик й сказав що зараз принесуть гарячий супчик. Бабуся не вірячи в своє щастя стояла і мало не плакала.

Так як це зайняло якийсь час, два хлопця, що стояли за бабусею, почали голосно обурюватися, кричати, що в кафе в центрі міста не повинні пускати, а тим більше обслуговувати всяких бомжів й всяку шушваль. Коли ж настала їхня черга замовляти, продавець не звертаючи на них уваги, почав приймати замовлення у чоловіка, що стояв за ними.

Два хлопця обурилися, що їх пропустили, отримали від хлопця-продавця відповідь: «ми всяку шушваль не обслуговуємо». Ви б бачили реакцію хлопців, вони криками й образами зажадали покликати менеджера.

Коли прийшов менеджер та дізнався всю ситуацію, він просто послав тих хлопців і попросив більше до них в кафе не приходити. Так ось, якщо продавець або менеджер того кафе читаєте це, то знайте, ви вчинили правильно. А тим двом хлопцям хочу побажати навчитися поважати інших людей й бути ввічливіше.

 

Джерело:
До списку новин