загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада не змогла подолати вето Порошенка на закон про спрощення призначення субсидій пенсіонерам та інвалідам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Парламент не зміг проголосувати за подолання вето президента на закон №2676 "Про внесення змін до закону "Про житлово-комунальні послуги" щодо нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам" і фактично відхилив його.

Верховна Рада України у вівторок розглянула пропозиції президента України до відповідного законопроекту №2676. За словами глави держави, цей закон не може бути підписаний, оскільки запропоновані норми ускладнюють процедуру призначення субсидій для непрацюючих пенсіонерів та непрацюючих інвалідів, тобто призведуть до результату, протилежного заявленому.

"Жодним чином не заперечую проти необхідності спрощення процедури оформлення пенсіонерами та інвалідами субсидій для компенсації витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, але змушений констатувати, що аналіз положень закону, що надійшов на підпис, свідчить, що він ускладнює процедури призначення субсидій", - йдеться в пропозиціях глави держави.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій спочатку поставив на голосування пропозицію погодитися з пропозиціями президента і відхилити цей закон. За цю пропозицію проголосували 109 народних депутатів.

Згідно з процедурою, потім спікер поставив на голосування пропозицію подолати вето президента. За це, в свою чергу, проголосували 173 народних депутати за необхідних 300 голосів.

Таким чином, згідно з процедурою, цей закон вважається відхиленим.

Як повідомлялося, закон передбачає за спрощеною процедурою здійснювати призначення та надання структурним підрозділам з питань соціального захисту населення субсидій для компенсації витрат на оплату ЖКГ для непрацюючих пенсіонерів та інвалідів, які зареєстровані в житловому приміщенні, без звернення громадянина, а на основі відомості Пенсійного фонду України, інших органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, отримані в порядку обміну інформацією.

 

 

Джерело:
До списку новин