загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Правила вибору якісного вершкового масла

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Купити вершкове масло можна як в упаковці, так і на вагу на ринку. Як же при цьому не помилитися з вибором і придбати якісний продукт? При купівлі фасованого вершкового масла важливо уважно вивчати етикетку. На що потрібно звертати увагу? rivne1.tv
По-перше, вершкове масло потрібно спробувати на смак. Якісне масло тане в роті, а після нього мовою залишається солодко-молочний і ніжний присмак. Неприємний післясмак залишиться після масла, яке зроблено з неякісних інгредієнтів або з використанням рослинних жирів.

По-друге: вершкове масло не повинно бути інтенсивно жовтого кольоруабо зовсім білого.

По-третє: вдома на масло спробуйте натиснути пальцем. Якщо при цьому масло буде кришитися, то перед вами неякісний продукт.

По-четверте- вершкове масло потрібно опустити в гарячу воду. Рівномірно розчиниться той продукт, який повністю зроблений з вершків. Якщо ж масло у воді розпадеться на окремі шматочки, то в ньому, швидше за все, присутні рослинні жири.

По-п'яте: подивіться як тане масло. Якщо при таненні при кімнатній температурі на маслі з'являються крапельки – це маргарин.

По-шосте: випробуйте масло на сковороді. Якісне вершкове масло на сковороді розтоплюється рівномірно і при цьому не виділяє воду і білу піну.

При купівлі вершкового масла на ринку часто дуже спокусливо виглядають брусочки або кулі. Але при цьому постає питання – як визначити їх якість без етикетки? Тут допоможе наступна тактика: необхідно купити невеликий шматочок масла і вдома провести (вищезазначені) експерименти. Потрібно один раз ризикнути і випробувати продавця. А потім вже при позитивному оцінюванні, стати його постійним клієнтом.

 

Джерело:
До списку новин