загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зарплату можна перевірити в інтернеті

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Працівники зможуть контролювали свою зарплату і виплату єдиного соціального внеску роботодавцем через інтернет. Про розповіла заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Марина Єрошенко. gazeta.ua
"Тепер кожен, хто працює, може зареєструватися у веб-порталі пенсійного фонду. Таким чином буде мати доступ до свого особистого кабінету. У ньому зможе звірити зарплату. Побачити, які за нього платяться внески. Контролювати свій страховий стаж та сплату роботодавцем єдиного соціального внеску,"- розповіла Марина Єрошенко.

Для реєстрації на сайті Пенсійного фонду потрібно вказати ідентифікаційний код. Кожен працівник матиме доступ лише до своїх даних.
"Зараз трудова книжка не підтверджує страховий стаж. Є випадки, коли роботодавці йшли на обман. Робили записи в книжку, а страхові внески не сплачували. Люди чесно працювали, були оформлені, але отримали неповний стаж. Його їм рахували пропорційно періоду, який вони працювали. Тепер вони отримують менше тисячі гривень", - каже Єрошенко.

 

Джерело:
До списку новин