загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Повторюйте ці 5 фраз у важкі часи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хоча ви могли не помічати цього, коли ви занурені у ситуацію, але моменти труднощів - це моменти навчання, і врешті-решт ви будете посміхатися і дивитися на них в іншому світлі.

Моменти труднощів стукають у двері без запрошення, і ще гірше те, що ви, як правило, не готові стикнутися з ними.

Негаразди можуть мати різні форми. Іноді навіть недостатньо мати найкращу підтримку друзів або прочитати всі книги у світі про самовдосконалення.

Темні часи вимагають перш за все належної підготовки, з якої ви можете розраховувати на власні ресурси, стійкість й емоційне управління.

Хоча ви, можливо, чули, що “важкі умови є тим, що готує звичайних людей досягати екстраординарних цілей”, насправді все, чого люди бажають – просто “почуватися добре, відчувати себе трохи краще”.

Життя подарує вам надзвичайні моменти, коли прийде потрібний час, але коли ви переживаєте труднощі, не соромтеся повторювати такі фрази.

1. Я маю право плакати, бо я буду усміхатися знову

Емоційне звільнення необхідне, щоб пройти через суперечку, невдачу, помилку, негаразди. Ніколи не стримуйте своїх сліз і не почувайте себе безглуздими, пригніченими або недостатньо сильними.

Пам’ятайте, однак, що цей час, протягом якого ви будете “охопленими своїми демонами” не повинен тривати занадто довго. Це, безумовно, не повинно буде постійно.

Плач і звільнення ваших скорбот мають дуже чітку мету: допомогти вам прийняти те, що сталося, і рухатися вперед, щоб сприяти змінам. Ви заслуговуєте на те, щоб знову посміхатися.

2. Людина, яка допоможе мені найбільше у важкі часи, це я

Ви можете мати дивовижних друзів, чудового партнера і сім’ю, яка яка любить вас і піклується про вас. Це прекрасно, але людина, яка здатна впоратися з вашими важкими часами – це ви самі.

Без волі, енергії або мрії надзвичайно важко вирватися з цієї темної кімнати, у якій ви тепер опинилися. Слухайте тих, хто навколо вас, нехай вони допоможуть вам, але ви повинні запустити механізм у дію, щоб рухатися вперед.

3. Я не можу контролювати свою ситуацію, але я можу вибрати свій шлях, щоб протистояти їй

Є певні речі, яких не можливо уникнути попри всі зусилля: втрата, хвороба, розлучення

-Ніхто не може на 100% контролювати ці складні обставини, які життя іноді приносить вам. Замість цього, однак, ви несете відповідальність за свої думки.

-Слова “я не можу” повністю знерухомлюють вас і призводять до інших негативних емоцій. Слова ж “я можу пройти через це”, навпаки, повністю змінюють ваш зовнішній вигляд і надають нових сил.

Про це варто пам’ятати.

4. Життя знаходиться поза межею страху

На цій сторінці ми багато говорили про зону комфорту. Це той невидимий простір, де все, що в ньому є безпечним, відомим і контрольованим.

У важкі часи ви могли почувати себе, ніби лихо перетнуло цю межу та ув’язнило вас своїми довгими пальцями. Спокій, який ви колись вважали за дане, тепер руйнується.

Ви повинні втекти від страху і зробити крок за межу цієї лінії.

-Якщо ви боїтеся думати про те, що станеться з вами після втрати, перейдіть на інший бік, спочатку прийміть те, що трапилося, а потім згадайте, що життя має тривати – беручи вас із собою. Рухайтеся далі.

-Якщо ви відчуваєте загрозу або боїтеся бути на самоті, раціоналізуйте ці побоювання, пам’ятаючи попередню фразу, що ви самі собі найкраща допомога. Нехай ваше серце дасть вам сили.

5. Мені потрібно культивувати мир і внутрішній баланс кожного дня

Ви піклуєтеся про свою дієту та свою вагу і звертаєтеся до лікаря для звичайних профілактичних оглядів. Ви піклуєтеся про себе кожного дня, і немає сумнівів у тому, що ви виснажені, коли нарешті лягаєте спати.

Тепер запитайте себе, коли був останній раз, коли ви дбали про свої емоції, потреби та внутрішній світ?

Це тип вправ, які також можна виконувати щодня. Однак якщо ви ставите всіх інших попереду, врешті-решт ви будете нехтувати собою.

Коли ви зосереджуєте всі свої зусилля на накопичення або отримання “речей”, ви втрачаєте відчуття того, що є істинним у житті: своє щастя та повноту життя.

-Коли важкі часи настають, ви повинні бути готові, і немає кращого способу, ніж розвивати свій внутрішній світ щодня, зміцнювати самооцінку і розуміння себе.

-Перш за все, знайте, що життя тече, як річка, постійно змінюється. Подобається вам це чи ні, ви повинні бути частиною руху цієї течії.

Можемо зробити висновок: через те, що ніхто з нас не може знати, коли ці важкі часи прийдуть, щоб випробувати нас, важливо завжди бути готовими покладатися на свою стійкість.

Той, хто хоче побачити веселку, повинен бути готовий витримати шторм.

 

Джерело:
До списку новин